Rabbiner är pedofiler

Jag höll på att få slag när jag läste om rabbiner som i samband med omskärelse av bebisar “måste” suga av deras penisar. Vad i hellvette!! Det är väl en ritual som dom skapat för att göra pedofili legitimt.

Delstaten New York har fattat beslut att det ska vara lagligt för rabbiner att suga barnpenis om föräldrarnas samtycke finns. Ortodox-judiska grupper har uttryckt missnöje över beslutet och menar att föräldrars underskrift inte ens ska behövas. Jag har fullständigt tappat hakan! Att det kryllar av pedofiler inom den katolska kyrkan vet vi, är det samma inom rabbinerna. Det finns ju barn som går i lära även där.

Att dom ortodox-judiska grupperna protesterar över detta, är dom också pedofiler hela bunten?

Är då alla rabbiner pedofiler?

Och ungen skriker i höga sky, först omskäras och sen ska en jävla idiot suga på den stackars ungens penis. Fy fan vad vidrigt!

Lyssna på denna jävla idiot till rabbin när han förklarar varför. Jag vill bara spy på dessa äckelpäckel till män. FY FAN!!! Åt helvete med dessa pedofil-religioner!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=huh86SRt7Dg
Jewish Rabbi Explains Why Baby Penis Is To Be Sucked

Det här inlägget postades i Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Rabbiner är pedofiler

 1. noboytoy skriver:

  Äckliga jävla idioter till män!

 2. admin skriver:

  Milt uttryckt.

 3. JiM skriver:

  Det är väl märkligt att om någon skär sönder snoppen på en bebis och sedan suger i sig blod så är det isugandet av blodet som upprör? Även om det är äckligt så rör det knappast bebisen i ryggen eftersom den inte har några sexuella associationer av det mer än när andra vuxna pillar på den naken vid t.ex. blöjbyten eller bad. Det är ju också helt uppenbart att du inte själv gjort den kopplingen på allvar eftersom du då skulle sprida barnporr när du lägger ut bilden ovan.

  Att däremot skära sönder könsorganet på bebisen är ett enormt övergrepp, dels genom den misshandel bebisen utsätts för vid övergreppet och sedan i form av det sexuella handikapp det medför (och är meningen att medföra) resten av livet.

 4. admin skriver:

  Jag håller naturligtvis med dig om att bebisen inte gör några sexuella associationer. Men rabbinen gör säkert det. Sen detta med omskärelse är fruktansvärt då barnet inte kan välja. Ja, det är samtidigt äckligt. Jag har också förstått att det påverkar sexuallivet i vuxen ålder.

  Religiösa ritualer av detta slag är grymma och ännu värre för kvinnlig omskärelse fast syftet inte är detsamma. Nu vet jag inte syftet med manlig omskärelse. Manlig sexualitet har ju alltid hyllats.

 5. JiM skriver:

  Syftet med manlig omskärelse är främst att förhindra onani och sekundärt att minska sexuallusten. Samma som med kvinnliga omskärelse alltså. De former av kvinnlig omskärelse som varit mest utbredda har ju också varit samma ingrepp, inre blygdläpparna har tagits bort och de har samma funktion (och bildas av samma stamceller) som förhuden, nämligen att skydda klitoris/ollonet. (Den numera mest utbredda formen av kvinnlig omskärelse är ju prickning som nästan aldrig ger några men).

  Om man bortser från faraonisk omskärelse (som skulle motsvaras av att skära av ollonet) så är det en annan sak som är värre med kvinnlig omskärelse. Man väntar tills flickorna KAN ha en egen vilja om saken men låter dem inte få information nog att göra valet. Dessutom är det ju så att i de flesta kulturer där flickor omskärs (eller omskars) så är det mycket eftertraktat för män att ha sex med icke omskurna kvinnor. Dessa icke omskurna kvinnor har positioner som aktade prostituerade (alltså utnyttjade men vördade, vilket är högst dualistiskt) av männen, men har mycket låg ställning bland kvinnorna. Väldigt få flickor vill därför bli som en av de oomskurna, även om de hade information om ingreppets följder.

 6. admin skriver:

  Tack.

  Men jag måste kolla lite mer om kvinnlig omskärelse för jag har inte följt det på några år.
  Flickor har fått sina klitoris avskurna med rakblad men det kanske har ändrats i vissa delar av arabvärlden.

Kommentarer inaktiverade.