Hells Angels fiasko!

Harkl..,… Hur kan man kalla en klubb för svineri, jaja. Nu har Hells Angels utmärkt sig igen på sitt lilla söta sätt genom att attackera en lokal mc-klubb med en hel skador som resultat.

För säkerhets skull hade dom en svans med sig av crews och andra kriminella mc-gång. Men Hells Angels består ju av idel fredliga och gulliga killar, eller… Är det inte det dom vill framställa sig som?

Hells Angels består av grovt kriminella underutvecklade grobianer rakt av och dessutom är dom allra flesta fula som stryk. Fy Fan! Dom är vidriga, jävla kackerlackor!

Vad var syftet med den attacken då? Få bort dom från banan. Ska dom nu börja attackera vanliga hobbyklubbar också!?

Jag hoppas verkligen att det blir fängelse för detta drägg som ställer till så mycket jävelskap i samhället och där dom ger sig på helt oskyldiga människor. Psykopater hela bunten. Att dom slår ihjäl varandra det skiter jag i det kan dom gott göra så det blir några färre av dom.


Vilken sötnos!

= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Det tydligaste tecknet på att det gick snett är att det idag står 19 man från Hells Angels, Red Devils MC och Red & White Crew inför rätta och riskerar att dömas till långa fängelsestraff.

Men det är kanske inte det värsta för klubben.

Möjligen kan det upplevas som besvärligare att allmänhetens syn på Hells Angels som en kriminell organisation, något som klubben på senare år visat ogillande inför, har stärkts av den omfattande utredningen. Åklagarna Åsa Adolfsson och Thomas Hagman för ett tydligt och enkelt resonemang: Angreppet var organiserat. Angreppet var kriminellt. Angreppet bestämdes centralt i organisationen.

– Det var så många inblandade från flera enskilda klubbar att det här måste ha bestämts högt upp, säger Thomas Hagman efter rättegångens första dag.

Åklagarnas resonemang leder förstås till den rimliga slutsatsen att attacken på Svineri MC utfördes av ett organiserat, kriminellt gäng. Vilket i sin tur leder till att det finns argument för hårdare lagstiftning samt större polisiära resurser för en tuffare övervakning av Hells Angels.

En annan omständighet som sannolikt kan upplevas som problematisk inom Hells Angels-sfären är den avsky som riktades mot klubben, såväl från övriga bikervärlden som från allmänheten, efter angreppet mot en familjefest där det fanns barn närvarande.

Hells angels fiasko

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.