”Djävulens lögner”

Dom blir bara galnare och galnare over there. Hur kan folk bara vara så jäkla korkade att man tror på kreationismen!!?? Tror dom att jorden är platt också? Jo, vissa gör det faktiskt. Dessa tokdårar är precis lika farliga som islamister och andra fundamentalister som det också finns gott om i Israel.

Han är läkare också. Världen blir bara sunkigare och sunkigare och jag tycker att den är ond även om det finns goda inslag. Hans hjärta finns i Tea Party-rörelsen.

Denna Paul Broun tror att Gud skapade jorden på sex dagar…. Öhhhhhhhh! Skapade Gud dinosaurier, sabeltandade tigrar och alla dessa förhistoriska djur och sen att dom bara upplöstes i tomma intet en vacker dag. Eller menar han att allt det är lögn även alla förhistoriska “människor”. Helt sinnessjukt.

Det värsta är att dom bara blir fler och fler. Om Romney blir president kommer dessa frireligiösa att dominera livet och politiken i USA.

Evolutionsteorin och Big bang är ”lögner som kommer rakt ur djävulens håla” enligt en republikansk kongressledamot.

Uttalandet gjordes av Paul Broun från Georgia i samband med ett tal för några dagar sedan i samband med en bankett i Liberty Baptist Church i Hartwell i Georgia men först på lördagen blev en videoinspelning från talet känd för en bredare allmänhet.

I videoklippet säger Broun att evolutionsteorin, embryologin och Big bang “är lögner som är gjorda för att hålla mig och alla andra som har lärt sig detta från att de behöver en frälsare”.

Politiker kallar Big bang ”djävulens lögner”

=======================================================

Han har “lyckats” med att skjuta tre lejon och en björn. Jisses då! Jag kan nästan slå vad om att det rörde sig om “canned hunting”. Det finns i USA/Texas och i Sydafrika. Djuren är inhägnade och lätta att skjuta. Det är fruktansvärt brutalt och det finns gott om detta på Youtube.


Wikipedia

Canned hunting
Riktigt vidriga män! Och dom är otroligt fega!! Jag vill bara skjuta dom i en inhägnad, gärna med pilbåge!!

Det här inlägget postades i Djuren, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Djävulens lögner”

  1. Engla skriver:

    Ja jag säger nog de, det blir bara värre och värre alltihopa.

Kommentarer inaktiverade.