Nu är jag Lady

Jo, det är alldeles sant. Jag har köpt en liten bit mark på ett slott i Skottland och med det blivit Lady *namn* of Chaol Ghleann, en squarefoot, 30×30 cm. Det är precis så att jag kan stå på plätten. Jag fick ägarbeviset med sigill igår och nummer på min plot var den finns. 😀

Om det funkar så vill jag dit nästa sommar och se över min egendom. Det finns hotell i slottet och jag har alltid velat till ett slott från medeltiden, nu är inte Castle Dunan så gammalt men 1500-talet räcker gott.

Varför slottet säljer ut mark beror på att slottet ha brunnit och man behöver pengar till renoveringen. Jag är konsthistoriker/konstvetare och har alltid gillat slott, kyrkor från medeltiden så detta var en bra grej och kanske jag kommer till ett gammalt slott till slut.

Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Kultur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu är jag Lady

  1. noboytoy skriver:

    Åh, vad avis jag blir! Älskar gamla slott och min dröm är att komma iväg på bil/mc-resa genom hela England/Skottland, en dag. Underbar landsbyggd!

  2. admin skriver:

    Jo, det ser underbart ut och att åka mc genom Skottland hade varit fantastiskt. Jag hade hoj under 90-talet men jag sålde den 2000 för ryggen klarade inte att åka längre. “Silverleffe” en Virago custom.

    http://www.st-tor.se/nice-times1.jpg

Kommentarer inaktiverade.