Ship to Gaza

– Dror Feiler står inför rätta. Han fördes vid 19-tiden in i domstolen i staden Ashkelon, säger Mikael Löfgren till DN.se.

– Han anklagas för att ”medvetet ha hjälpt fienden, uppviglat till revolt samt för att ha trotsat förbudet för israeliska medborgare att resa in i Gaza”. Samma anklagelsepunkter som riktades mot de tre israeler som i morse ställdes inför domstol.

Det faktum att Feiler är svensk medborgare och inte längre israelisk medborgare – han lämnade landet för fyrtio år sedan – gör att Löfgren har svårt att se vad de israeliska myndigheterna syftar till med de, som han menar, falska påståendena.

Ship to Gaza: Dror Feiler ställd inför domstol

Detta jävla Israel! Jag tycker att Israel och USA är samma skit fast i olika högar. Israel anser att palestinier är fienden. Men kom och hjälp mig!

Israel är en ockupationsmakt. Dom har invaderat Palestina med USA/FN:s hjälp. Israel har bedrivit etnisk rensning sen 1949. Israel har mördat tusentals och åter tusen tals palestinier. Israel har bränt ner palestinska byar och döpt om dom till judiska namn.

Man har fördrivit hundratusentals palestinier till grannländerna. En massaker på palestinier i ett flyktingläger i början av 80-talet som Israel är skyldig till. Dom fundamentalistiska judarna bara bygger ut på Västbanken så där pågår etnisk rensning för fullt, nu senast nya bosättningar i östra Jerusalem.

Israel är en diktatur, Israel bedriver apartheid, man vill ha olika judar i olika regioner. Israel är rasister då svarta och araber är väldigt utsatta. Israel är en diktatur visserligen får man rösta men med det innebär ingen demokrati eftersom kandidaterna är extremister av något slag. “Nettan” är ju inte riktigt klok! I Knesset sitter högerextremister, Mossad och andra fascister och högermän.

Och nu med Dror Feiler som är ställd inför domstol då dom anser att han är israelisk medborgare.

Känslomässsigt: Låt en meteor eller nåt falla ner på det jävla landet och låt det gå upp in rök.

Men det smäller väl snart ändå då det är så många konflikter i området och ett fullskaligt inbördeskrig pågår i Syrien och det börjar bubbla i Jordanien och vissa andra länder som Qatar och Kuwait. Vi vet inte riktigt vad Iran håller på med och där vill Israel attackera i förebyggande syfte!!?? Dom ÄR inte riktigt kloka!

Blir det presidentbyte i USA så kan jag mycket väl tänka mig att USA ställer upp på Israels sida och attackerar Iran.

Det här inlägget postades i Boende, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.