Israel använder tortyr

Är jag förvånad? Nej, såklart inte! Man vrider om armar på folk och använder elektriska stötar och vad mer ska komma fram vad det lider. Israel är ett ruttet land. Ett genomruttet land!

Israel angriper folk på internationellt vatten och stoppar förnödenheter till palestinier som sitter i ett flyktingläger där Israel har placerat dom. 1½ miljoner människor på en yta av en tredjedel av Ölands yta.

Palestinier kränks och trakasseras dagligen och stundligen och sen blir man upprörd över att dom använder sig av det motstånd dom kan använda sig av som stenkastning, små hopmonterade raketer, självmordsbomber m.m.

Israels övergrepp saknar motstycke. Israels motivering till “Ship to Gaza” är att man ger förnödenheter till Israels fiende. Bara den motiveringen säger precis allt.

Det finns brist på allt i Gaza och Israel stryper vatten/el och bestämmer vad som ska in i Gaza och som används som en straffmetod. Israel ger sig inte förrän man har utrotat alla palestinier.

Dror Feiler har man tagit till domstol då Israel anser att han är israelisk medborgare… Öhhhhhhh! Israel har tagit honom till domstol då dom ser honom som förrädare då han är jude som hjälper palestinier.

Det här inlägget postades i Boende, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.