Fy F@N vad han är vidrig!

Jag tycker att Dominique Strauss-Kahns är en komplett idiot rakt av! Han anser att våldtäkt är “fritt beteende mellan vuxna som är överens”!!??

Preciiiiis!! Så är det med kungar och annat löst folk (män), dom tror att dom kan göra som dom vill. Han behöver verkligen en blytyngd i brallan. En erotoman som borde söka läkarvård. Han är en sexmissbrukare helt enkelt, en sexmissbrukare med den inställningen till kvinnor som han har borde läggas in.

Än mer franskt är förstås DSK:s försvar, publicerat i senaste numret av tidskriften Le Point. Där skriver han att myndigheterna nu försöker ”kriminalisera lusten” och berättar vidare att han under lång tid har varit övertygad om att han kan leva sitt liv precis som han vill, utan att det påverkar hans professionella tillvaro, och det inkluderar ”fritt beteende mellan vuxna som är överens”. Men det var tydligen naivt, konstaterar han.

Sex i Frankrike


Att någon överhuvudtaget vill ta i den äckliga karlen…. urrrrk!

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fy F@N vad han är vidrig!

 1. Engla skriver:

  Jösses, man kan ju int förvänta sig något annat av en sådan man.

 2. admin skriver:

  Jo, män av den kalibern gör som dom vill. Han han gav sig på städerskan i N.Y. råder det ingen tvekan om och journalisten i Frankrike också. Sen kan man undra över hur många han har gett sig på utan att det har kommit fram. Hans kommentar när det gällde städerskan var ju att henne ska vi knäcka och han hyrde in f.d. FBI och CIA och f.d. lika i Frankrike som skulle “gräva” fram all skit om henne och man mutade hennes familj och vete gud allt. En riktigt vidrig individ. Han trodde också att judelobbyn (AIPAC) i USA skulle rädda honom men det blev väl för magstarkt även för USA.

  Jag läste på nåt forum:

  rik-fattig
  man-kvinna
  jude-muslim
  europe-afrikan
  kåt-värnlös
  = Sant

Kommentarer inaktiverade.