Pedofilernas natt

Ja, vad ska jag tycka om detta då. Det finns grader även i helvetet. För det första så är inte alla sexbrottslingar pedofiler och för det andra så är det vedervärdigt att hänga ut folk oavsett vilket brott dom än har begått. Dom har avtjänat sina straff som alla andra brottslingar.

Det som berörde mig mest var en 16-åring som tittat på porr och laddat ner några bilder på tjejer i ungefär samma ålder. Han sålde den datorn utan att ha rensat den. Han blev polisanmäld och fick om det var två år eller om det var sex år villkorligt och registrerad som pedofil i resten av sitt liv. Dessutom med jämna mellanrum bli kränkt genom att utsättas för lögndetektor där frågor ställdes om han fantiserade om att ha sex med lik m.fl. kränkande frågor. Killen är idag 22 år och han har tappat livslusten.

Alla som är villkorligt dömda samlades dessutom upp in nån aula mellan 17:30 till 21:00 och fick inte vara ute under dom timmar som halloween firades. Polisen åkte runt till sexbrottslingar/pedofiler och kollade så att dom var hemma och hade släckt så att inga barn lockades dit.

Det finns en databas med alla sexbrottslingar och pedofiler där dom finns registrerade med foto och adress. Det är ju fan-i-mig inte riktigt klokt. Men i USA är dom ju inte riktigt kloka och så in i bomben fixerade vid detta.

Men alla andra hemska brott då? Kvinnor misshandlas och mördas i parti och minut t.ex. där finns det inga databaser med foto, namn och adress.

Men visst pedofiler har en särställning och även om många av dom själva har varit utsatta som barn så ger det inte någon som helst rätt att själva begå övergrepp på minderåriga.

I USA är det olika vad som räknas som minderårig t.ex. i Texas är det 19 år och i andra stater mellan 16 och 17 år.

Pedofilernas natt – SVT-Play

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Pedofilernas natt

  1. Engla skriver:

    Jag såg detta, med min son. Stackars killen som är 22 år. Han har ju ingen framtid alls i det landet. Han b orde dra till Europa. Dom har sådan dubbelmoral i Usa. Strippklubbar och kvinnomisshandel och sedan låtsas dom vara strikt religiös. Jag fattar inte.

  2. admin skriver:

    Nej, det är inte lätt att förstå det landet. Dubbelmoral och hyckleri är USA:s ledord.

Kommentarer inaktiverade.