Hemundervisning

Vidare visar forskningen att hemundervisade barn som vuxna i högre grad är aktiva i samhällslivet än skolbarn. De är goda och aktiva samhällsmedborgare./Newsmill

Ja, det är klart att det blir när dom flesta INTE har samma möjlighet, det är där det ojämlika samhället finns där inte alla har samma chans.

Alla välbeställda med vassa armbågar förser sig där föraktet mot dom som inte har samma förutsättningar sprider sig. Men det är också ett av liberalismens kännetecken.

Jaha, nu har Kammarrätten givit tillåtelse för hemundervisning i hemmet för fyra ortodoxa judiska barn. Nu ska segregationen ytterligare späs på! Jag tycker att det är för jävligt rent ut sagt!

Välbeställda föräldrar tar barnen från samhället. Familjen det handlar om här är en judisk familj från USA. Jag säger då det! Vad gör dom här i Sverige överhuvudtaget?

Jag hoppas att Förvaltningsrätten säger NEJ! Men eftersom vi är medlemmar i det “underbara” EU så går väl frågan dit. Och i många länder är hemundervisning tillåtet men EU är odemokratiskt och ojämlikt med stora klassklyftor och är så mycket höger det går, där familjens rätt att välja går före och det ska inte staten lägga sig i.

Jojo. Nattväktar-EU inom 30 år om skiten överlever. A och B människor blir mer tydligt så även i Sverige där social bakgrund och ekonomi slår ut folk.

När kommer välbeställda korantrogna muslimer och begära samma sak? När kommer alla möjliga religioner och sekter att begära detsamma. Läxhjälp på ROT kommer säkert att bli möjligt och ytterligare skiktning i samhället bland välbeställda.

Sen dessa religiösa friskolor vi har idag. Jag anser att dom också ska bort. Tänk att folkhemmet har raserats fullständigt under dom senaste sex åren även om Göran Persson började det men han är ju ingen socialdemokrat trots att han tillhörde socialdemokratiska partiet.

Familjen det handlar om här är det mamman som står för undervisningen och vilka krav har man på henne? Är hon utbildad och legitimerad lärare på alla nivåer från årskurs 1-9. Bekostar familjen detta själv heller har hon lön?

Jag tycker att både ROT och RUT ska bort då båda missbrukas till fullo på alla möjliga sätt av kriminella av olika slag och av maffian.

Har vi inte splittring tillräckligt i samhället? Ibland blir jag väldigt skeptisk till hur judar hanterar saker och ting och inte bara i Sverige.

Det är detta som är liberalism. Den starka mot den svaga. Klassamhället är på väg att bli värre än någonsin!! Men det har också EU hjälpt till med. Det flesta lagar styrs från EU.

Det skulle vara intressant att veta hur många som röstade JA till EU och Euron ångrar sig idag.

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemundervisning

  1. Berno skriver:

    Ta reda på lite mer fakta innan du skriver ett så fördomsfullt inlägg.

  2. admin skriver:

    Ja, det förstår jag helt och fullt att du tycker eftersom du tillhör dom som tycker att hemundervisning är OK.

Kommentarer inaktiverade.