Israels våta dröm

När Gaza skjuter nån raket in i Israel spänner Israel musklerna och säger YES! Det enda Israel vill är att utrota palestinier. Likadant på Västbanken där fundamentalistiska bosättare knaprar sig fram med samma agenda, utrota palestinier med hjälp av USA.

En och en halv miljon palestinier lever i misär i Gaza ett flyktingläger där dom utsätts för dagliga trakasserier och kränkningar. Israel bestämmer vad som ska föras in i Gaza. 1½ miljon personer på en yta av en tredjedel av Ölands storlek. Då kan ju vem som helst räkna ut vad det innebär. Barn växer upp med ett enda mål, hämnd. En ond spiral som bara leder åt ett håll.

Israel attackerar “Ship to Gaza” på internationellt vatten. Så även där bestämmer Israel vad som ska in i Gaza. I Knesset sitter en grupp psykopater.

Sen är det bara löjligt att tro att det någonsin kan bli någon varaktig fred, det är en omöjlighet. Israel är nog det sjukaste som finns. När nu Israel har skjutit ihjäl en hamasledare så är ju glädjen stor i det Knesset för Gaza kommer att svara på det och då kan Israel slå på stort.

Israel är en ockupationsstat, en mördarstat, en rasiststat, en apartheidstat Det är förfärligt.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Israels våta dröm

  1. YM94 skriver:

    Låt de leva, let de bilda ett eget land, låt de bygga sitt land, låt de känna sig som alla andra, låt deras barn leka som våra barn,,,,,,,,,,,,

    Ps. Älskar de du skriver och älskar den här bloggen…

  2. admin skriver:

    Tack!
    Det är definitivt upp-och-nervända världen idag, ingen moral överhuvudtaget.

Kommentarer inaktiverade.