Sverigedemokraterna

Är jag förvånad över vissa personers utspel på stan i fyllan och villan. Vi alla vet att det är ett invandrarfientligt parti. Vi alla vet att det är ett fascistiskt parti. Vi alla vet att dom är emot abort, kvinnor, hbt-personer och skilsmässor m.m.

Dom senaste åren har dom försökt att bli ett parti som alla andra och dom har dolt sina avsikter genom att sätta på sig finkostymen och få oss att tro att nu så är dom på bättringsvägen.

Personer som sitter i Riksdagen vräker ur sig rasistiska tillmälen knuffar en kvinna in i en bil och kallar en kvinna för könsord. Går omkring med metallrör.

Dessa två, Erik Almqvist och Kenth Ekeroth tappar masken och visar vad dom går för och vad dom egentligen tycker. Två ulvar i fårakläder. Även Westling som finns i partitoppen avgår.

Gustav Kasselstrand, SDU, som nu också yttrar sig i pressen var det inte han som slogs på en bar i Oslo för några år sedan?

Sverigedemokraterna är lika invandringsfientliga nu som då dom bildades. Inget har ändrats. Dom rensar ut “avarter” på bygden som inte kan hålla truten men vad hjälper det när toppen beter sig som svin.

Jimmie Åkesson har såklart vetat om dessa filmer och säkert har han tagit pojkarna i örat och låtit det bero men han kan inte det nu då filmerna läckte till Expressen för ett par år sedan då det hände.

VEM har läckt till Expressen är ju intressant i sig och varför publicerades filmerna nu. Det är ju självklart så att Sverigedemokraterna ligger bra till i kommande val och det var bra att slå till nu. Vi får se om det var ett bra beslut.

I Bryssel sitter det hur många personer som helst som är som SD och värre och nu kommer man att välja in den ultrakonservative Tonio Borg.

När brunskjortor och svartskjortor börjar marschera igen vad händer då? En ny Hitler och en ny Mussolini i EU? För mig är det inte alls omöjligt för motsättningarna inom EU är stora och större lär dom bli.

I Finland har vi Sannfinländarna, i Danmark Dansk Folkeparti och i Norge Fremskrittpartiet o.s.v. Dessa parti finns överallt.

Det som är så sorgligt, att dom inte fattar att det finns inget etniskt svenskt. Vi har alla rötter från någon annanstans vi har ju inte poppat upp som svampar ur jorden. Det har alltid invandrat folk till Norden från världens alla hörn, ALLTID!!

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.