Jassitha Mohanadas

Ingen kan få mig att tro att en ung och kär tjej går ut i skogen och hänger sig. Jassitha Mohanadas kommer från Sri Lanka och där “blomstrar” hederskulturen för fullt. Jag tror att hon har fått sömnmedel i sig eller nåt så har familjen tagit med henne ut i skogen och hängt henne eller någon ur familjen. Pojkvännen var som vanligt vid dessa dåd inte accepterad.

Hennes mamma har ju blivit dömd för misshandel av Jassitha Mohanadas. Polisen skiter i detta och vad är en ung tjejs liv är värt.

Varför jag tar upp detta igen är att det är många som söker på henne nästan varje dag på bloggen och även från Sri Lanka och det gör att jag än mer tror på att det är ett hedersmord. Jävla fucking idioter säger jag.

VI måste få in en speciell lag om hedersmord. Det har också börjat att diskuteras. VI måste få ett slut på dessa galna familjers förtryck av främst unga kvinnor. Det finns grymma familjer.

Gjordes det någon obduktion på henne? Det skulle vara intressant att veta.

Hedersmordet i Landskrona på Maria Baro är också på tapeten just nu. Det är också lämpligt att kanske tvinga en omyndig person till att döda sin syster. Över 100 knivhugg är helt absurt! Familjen går fri och killen får ungdomsvård.

Jag tycker att det är OK med ungdomsvård tills han är 18 år sen ska han raka vägen in i fängelset. Eller så borde det vara så när pojken är omyndig och då är han föräldrarnas ansvar så då borde dom åka i fängelse. Är dom inte svenska medborgare ska dom utvisas. Jag undrar jag hur den brodern känner sig nu. Hur känner han för sina föräldrar. Är han riktigt medveten om vad han har gjort. Jag tror inte att han ville detta därför blev raseriet så stort.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.