“Ondskans hantlangare”

Vad i hela friden är det med folk? Ungar i alla tider har lekt “Anden i glaset”. Jag gjorde det som barn, vi alla på gården gjorde det. Att kalla det för ockultism och spiritism är ju urlöjligt! Det finns många korkade människor.

Dessutom protesterade en katolsk präst Zbigniew Golebiewski mot det ockulta!!?? Om det är några som håller på med det ockulta så är det katoliker. Han t.o.m. kallade SVT för “ondskans hantlangare”. DJISSUS KRAJST!!!

Många präster inom den katolska kyrkan är däremot “ondskans hantlangare”. Nu tycker jag det går till överdrift med allting snart.

Jag tror att dom flesta av kritiska föräldrar har lekt “Anden i glaset” som barn. Det skulle också vara intressant att veta vilka föräldrar som har anmält. Någon ny lobbygrupp… Snart får vi inte säga Bääää utan att några reagerar. Dom som inte gillar den får väl ge fan i att titta dårå… Jag tycker att det är en av dom bästa julkalendrar.

Sedan premiären i lördags har upprörda föräldrar anmält årets julkalender, ”Mysteriet på Greveholm: Grevens återkomst”, ett flertal gånger till Granskningsnämnden, bland annat för att ha ”uppmanat till ockultism” och ”indoktrinerat barn till spiritism”. Det de upprörs över är att barnen i det andra avsnittet av julkalendern leker ”Anden i glaset” och en av anmälarna skriver bland annat att SVT gått över gränsen när de lär barn hur de ”får kontakt med den mörka sidan”.

Julkalendern anmäld för ockultism

SVT-Play

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Kultur, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på “Ondskans hantlangare”

  1. noboytoy skriver:

    Det här är ju rent löjeväckande. Det finns betydligt allvarligare saker för föräldrar att lägga sin energi på. Tex alla pedofilsajter och all pedofilsexistisk och könsbunden reklam som riktas mot barnen.

  2. admin skriver:

    För mig är det helt ofattbart vilken energi vissa kan lägga på struntsaker när fan i mig världen håller på att rasa ihop. Reklamen är också helt sjuk och hade jag varit ung idag hade jag aldrig skaffat mig barn.

Kommentarer inaktiverade.