Hatet mot Åsa Linderborg

Det blir bara värre och värre! Hatet mot henne är i sann flashback-anda. Idioterna där roterar runt på olika hat- och nassesidor.

Stackars små satar som inte har några liv och som har ett glödgat hat mot kvinnor. Där sitter arbetslösa, fula, psykiskt sjuka, perverterade och störda och spyr ut sitt hat. Avundsjuka för att dom är misslyckade. Var går gränsen? Blir det testat nu då Åsa polisanmäler några sajter. Om det är någonstans där kvinnor hängs ut så är det Flashback En cancerböld!!

Likadant är det med alla dessa uthängningar på Facebook och Instagram och jag är alldeles säker på att det är samma skitar som sitter på Flashback och sen gormar om hur hemskt det är och leker duktiga idioter. Om det är några som inte berikar samhället så är det dom som härjar på Flashback. Det är dom som är parasiterna.

Du är modig Åsa och jag håller på dig!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hatet mot Åsa Linderborg

 1. noboytoy skriver:

  Ja, vilka är alla dessa män som drivs av ett så outsinligt hat mot kvinnor och hat mot människor som är födda i andra länder? Vems söner, bröder, äkta makar, pojkvänner osv, är detta? Hur blev de sådana hatare?

  Dessa män är alla födda ur en kvinnas kropp, överlevde tack vare en kvinnas kropp, så varför allt detta hat mot kvinnan?

 2. admin skriver:

  Det skulle vara intressant att se alla dessa hatande face i verkligen. Det enda dom har är nätet för dom har inget annat och dom är så avundsjuka att dom nästan spricker. Dom har inga vänner inga flick/pojk-vänner för det finns även kvinnor bakom allt hat. Det handlar säkert om:

  “Han hämnades på en plats det han själv hade upplevt på en annan.
  Är det inte det som är ondskans struktur.”/ Sandemoose “En flykting korsar sitt spår”

  Ren projecering hos dom flesta och sen finns det naturligtvis psykisk störda och sjuka.

Kommentarer inaktiverade.