Va!!??

Jag blev såååå överraskad när jag vaknade idag då jag trodde att världen skulle gå under….. Var jag verkligen vid liv eller fanns jag i någon slags parallellvärd i något annat universum. Jag stapplade upp och tittade ut genom fönstret och såg grannen med sin hund och efter flera nypningar och jag konstaterade då att jag faktiskt LEVDE!! Halleluja!!

Men allvarligt, hur korkade människor finns det egentligen? Hur kan någon tro att världen går under på grund av en almanacka som dessutom har feltolkats. Det som gör mig orolig är alla knäppisar som finns i världen som på fullt allvar tror på dessa domedagsprofetior. Och alla dessa torkreligiösa som tror detsamma.

Det är synd om människan och kanske vore det bäst om en komet eller asteroid slog ner på jorden då vi är “djävulens barn” om vi ser det i det stora hela. Finns det någon räddning förutom den totala reningen, undergången och som fågeln Felix kanske återuppstå i en bättre skepnad.

Det här inlägget postades i Hälsa, Kultur, Religion och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Va!!??

 1. noboytoy skriver:

  Brorsan och jag tog ett långt farväl igår och så gjorde även hårbollen och jag;). Hårbollen var det dock första jag såg på huvudkudden när jag vaknade och jag undrade om man verkligen får ta katten med sig in i himlen;).

 2. admin skriver:

  Hahahahaha!!

 3. Engla skriver:

  Jag lever jag lever jag lever….
  Men åandra sidan bor jag inte i Mexiko heller. 😀 Där har dom verkligen förb erett sig för domedagen som aldrig om. Vi människor är ju så lättlurade, att vi tror på allt och inget. Dessa profeter som mässar som aldrig förr, som glömmer bort att leva själva.

 4. admin skriver:

  Exakt så! Det är ju inte precis den första domedagen och inget har hänt och inget kommer at hänta förrän kometen kommer eller om Yellowstone visar sitt fula tryne. Men några almanackor och tokdårar som påstår det ena eller det andra kan vi strunta i.
  😀

 5. Christer Suneson skriver:

  Håller helt med dig! Men hrm.. Fågeln Fenix är nog den lite mer passande i sammanhanget! 😉

Kommentarer inaktiverade.