USA:s vapenlobby

Dom är ju för bövelen helt utan hjärna i USA. Och dom som har en har inget att sätta emot. Efter den senaste skolmassakern i Newtown i Connecticut vill den mäktiga vapenlobbyn NRA att personal på skolor, biografer m.fl. ska beväpna sig så att inte liknande händelser ska upprepas…. Öhhhhhhh!

Förutom detta så beväpnar sig det amerikanska folket som besatta då det börjar diskuteras om vapnens vara eller icke vara. En engelsk journalist i USA som ifrågasatte vapenlagen i USA hotas med utvisning. Dom är fan-i-mig helt sinnessjuka i det landet. Dessutom verkar dom flesta lida av svår paranoia.

Och idioterna i NRA tror att “Öga för öga, tand för tand ” är en bra metod. Vapen mot vapen löser dom problem som som finns i det amerikanska samhället. Men dom flesta tillhör ju någon kyrka och lever då enligt bibeln som förespråkar “Öga för öga tand för tand”.

Det är helt ofattbart att till synes normalbegåvade personer ser bibeln som rättesnöret att leva sitt liv efter. Bibeln är en sagobok. Koranen är en sagobok som alla andra sagoböcker i alla andra religioner.

Det är hemskt att se människans förfall. Det är lika i Finland som är det tredje vapentätaste landet i världen och där har också hänt skolmassaker iallafall tre stycken.

Hur jäkla korkat är inte detta… Det är INTE dömda, våldsamma kriminella som begår skolmassaker eller andra våldsamma skjutningar som han nu sist som satte eld på sitt hus, mördade sin syster och skjöt ihäl två brandmän.

NRA motsätter sig ytterligare lagar om vapenkontroll. Istället förespråkar de en skärpning av de lagar som redan finns, såsom att dömda och våldsamma kriminella förbjuds att inneha skjutvapen och ökade straff för skjutvapenrelaterade brott. NRA jobbar också för rätt-att-bära-lagar. De tar även ställning för jägarfrågor utan anknytning till skjutvapen, såsom att stödja program för viltlivhantering och motsätter sig restriktioner för anordningar med pilbågar och fällor.

Wikipedia

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.