Bön 30 gånger om dagen

Kosher-mat och extremt strikta regler. Ska fyra judisk-ortodoxa flickor få undervisas hemma? Två instanser säger nej och en säger ja. Nu ska högsta rätten avgöra.

Oenigt om judisk-ortodoxa barn

STACKARS FLICKOR!! Det måste vara rena rama tortyren att växa upp på detta sätt! Dessa fundamentalister är otäcka och det bästa vore ju om dom då flyttade tillbaka till USA där dom kom från.

Att be 30 gånger om dagen är ju drygt en gång i timmen. Fy fan säger jag. Dessa flickor får ju inget liv men det kan också slå tillbaka rejält. Det blir hämmade och olyckliga flickor, garanterat, och bortgifta mot sin vilja inom klanen!

Hjärntvättade som alla barn blir inom extrema sekter. Sen att man lägger hela sitt liv på vad som skrivits i en sagobok, gamla testamentet dessutom. Det är inte klokt.

Det är hemskt med denna fragmentering av folk och till slut hamnar vi alla på små öar. Det bästa sättet att splittra folk på så är detta en väg.

Jag avskyr religiösa friskolor också. Alla i Sverige ska gå i samma skola och man ska gå i den skola som ligger närmast där man bor iallafall upp till gymnasiet.

Sen tycker jag att i Sverige ska vi inte ha så extrema rabbiner i synagogorna. Jag tycker att vi ska motarbeta alla extrema riktningar inom alla religioner. De hör inte hemma i ett sekulariserat samhälle. Det finns ingen jämställdhet eller jämlikhet över huvud taget inom judendomen.

Detta gäller alla religioner!
Pascal: “Ingen utöva sin ondska så glatt som under religionens mantel.”

Det här inlägget postades i Kultur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.