Vilken tönt!

Jaha… Gérard Depardieu ska dra till Ryssland. När han blir medborgare där plockar Putin av honom hans pengar. Nu är han så fet dessutom att han inte kan gå. Hans hjärna måste vara alldeles infettad så att han inte kan tänka klart.

Dessa stackars penningagalna människor. Han lär väl dö ändå snart så han kommer ju ändå inte att kunna använda alla sina miljoner.

Jag har aldrig gillat honom. Hans ego är groteskt. Det hela är ju så patetiskt det kan bli.


Wikipedia

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vilken tönt!

 1. Shed Light skriver:

  Jag har aldrig gillat honom heller. Den där flygplanshistorien för en tid sedan gjorde ju inte saken bättre.
  Att inte kunna dela med sig med sin enorma rikedom ‘bara patetiskt.
  Att Putin med sin alltmer ökande maktgalenskap bjuder in honom säger ju mycket om världen. Låt hans lekamen få glädja Putin som använder barn som slagträ och som förföljer oliktänkande på ett sätt som påminner om den värsta diktatur man kan tänka sig.
  Jag fattar inte att inte EU och Sverige agerar mot Ryssland och dess styre.

 2. admin skriver:

  Detta är verkligen märkligt. Denna Gérard Depardieu kanske kan få ny glans i Ryssland. Han är väl inte så populär i Frankrike längre. Han tillhör dom högerextrema som även tokstollan Bardot som nu funderar på samma sak. Hennes omtanke om djur är bra men hennes politiska inställning passar kanske bättre i Ryssland. Djurparkerna i Ryssland är ju inte precis i topp. Dom måste ju vara helt dumma i huvudet om dom flyttar dit. Pajaser är vad dom är.

Kommentarer inaktiverade.