Den fastbundna flickan

En dokumentär i två delar P1. Det är nog bland det värsta jag har lyssnat på! Hur i glödheta helvete kan en psykiatriker (Ola Gefvert) behandla en ung kvinna på det sättet som han har gjort!!?? Han sa att hon “horade” innan våldtäkten (och med det fick skylla sig själv) och att han egentligen inte kunde uttala sig om den grova våldtäkt som hon utsattes för av den äckligt vidrige Göran Lindberg.

Göran Lindberg är en ond människa och dom är ulvar i fårakläder och det finns sådana människor inom kyrkan, inom psykiatrin och inom polisen där det finns sårbara människor.

M. Scott Peck tar upp detta i sin bok, “Lögnens folk – Ett försök att förstå den mänskliga ondskan”. En fantastisk bok.

Polischefen Göran Lindberg är mediernas älskling, kvinnojourernas idol och politikernas skyddsling. Han turnerar land och rike runt och talar om jämställdhet och mäns våld mot kvinnor. Men ingen anar att polischefen i åratal bär på en fruktansvärd hemlighet. Senare kommer Södertörns tingsrätt att döma honom till 6,5 års fängelse, för tre våldtäkter, flera fall av koppleri och sexköp.

När Nora ville ha en kvinnlig terapeut så nekades hon det utan var tvungen att vänta i sex månader OM hon skötte sig och sen hade O.G. mage att säga, vad vet vi vad som har hänt om sex månader för då kanske du är på väg till Afrika med en svart man.

Behandlar han unga män på samma sätt? Kallar dom för torskar och horbockar och att dom kanske drar till Thailand innan sex månader har gått.

Jag tycker att det är bra att hans verksamhet granskas för en sådan människa med ett sådant förakt för kvinnor och är rasist ska banne mig bort från den sortens verksamhet. FY FAN!

Sen hans snack och försvar gjorde iallafall mig spyfärdig. Men jag vet att det finns många kräk i den branschen.

Det går att ladda hem programmen om man vill lyssna på dom och inte vara uppkopplad. En mycket bra dokumentär som borde lyssnas på i skolan.

Nora – den fastbundna flickan

Det här inlägget postades i Feminism, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Den fastbundna flickan

  1. noboytoy skriver:

    Jag kan inte säga att jag blir förvånad när jag hör Ola Gefvert tala. Det finns gott om den här typen av arroganta, dryga och uppblåsta män i samhället, som tror att de är alldeles outstanding duktiga på det de gör, men som ofta visar sig vara direkt olämpliga och farligt okunniga.

    Man undrar vad det var som gjorde att han vägrade anlita en kvinnlig psykolog när flickan bad om det? Bar det Ola Gefvert emot att anlita en kvinna? Det är troligt eftersom hans patetiska dravel tyder på stort kvinnoförakt. “Köpa” en kvinna…”horeri”

    Skrämmande att han har fått verka så länge och att tidigare anmälningar om olämpligt beteende mot patienter, inte har tagits på allvar.

  2. admin skriver:

    Dessutom har han tidigare blivit anmäld för olämpligt beteende. Men en unga kvinna med skadebeteende är ju bara jobbigt och framförallt en kvinna som Nora. Så då skulle hon vänta i ett halvår med bra beteende och DÅ först få en kvinna att prata med som O.G. skulle “köpa”. Makten som han har måste ju kännas gott då förstås. FY FAN!!

Kommentarer inaktiverade.