Hackerattacker spåras till Kina

Detta är ju ändå för roligt mitt i eländet! Har USA någonsin spelat efter några regler!? Har dom aldrig utsatt stater och länder för nätattacker!?

USA måste fatta att dom är så hatade som det någonsin går i den delen av världen och i Mellanöstern. Det finns väl ingen som gillar en mördarmaskin som lämnar länder som invaderats åt sitt öde efter total ödeläggelse.

James Lewis idiotförklarar dessutom Kina. Är USA något att värdesätta!? Djissus Kraist!! Det är väl i så fall samma skit fast i två olika högar!

“Spelar inte efter samma regler”
Enligt James Lewis, specialist på nätattacker, finns det bevis för att regeringen är inblandad.
Han anser att attackerna har nått en “oacceptabel nivå”.

– Kineserna spelar inte efter samma regler som resten av världen, dels för att de inte förstår dem, dels för att de inte värdesätter dem, säger han till AFP.

Twitter har inte gått ut med var man tror att attackerna kommer ifrån men en talesperson sa under fredagen att de liknar de som drabbade nyhetssidorna.

Hackerattacker spåras till Kina

Jag kommer ihåg när USA var i Kina och protesterade mot Kinas dödsstraff men glömde att tala om att USA har dödsstraff i 34 länder. So nice! USA:s skitsnack om mänskliga rättigheter är häpnadsväckande med sina outsourcade tortyrfängelse runt om i världen då det är förbjudet med tortyr i USA och USA:s inbyggda rasism.

USA:s flagga blir allt skitigare.

Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hackerattacker spåras till Kina

  1. noboytoy skriver:

    USA:s självgodhet verkar inte ha några gränser. De utmålar sig som världens “goda” – de som har Gud med sig i vad de än tar sig till. Äckligt.

  2. admin skriver:

    Jo, äckligt och vidrigt är det. Dom har ju också förtrupper till länder dom ska invadera för att instabilisera, Vietnam och Kongo under 60-talet bara två i mängden. I Vietnam tog dom död på viktiga personer i viktiga samhällsfunktioner först.

Kommentarer inaktiverade.