Aftonbladet + Flashback = Sant

Idag tappade jag fullständigt hakan!! Aftonbladet ger hela skulden på näthatet på Avpixlat. Öhhhhhhh!

Avpixlat är naturligtvis en stor bit i allt hat MEN den största varbölden måste ju ändå vara träskforumet Flashback!! Varför nämner inte Aftonbladet det forumet? Häpnadsväckande?

På det forumet hatas det något alldeles förskräckligt och kvinnor i synnerhet, muslimer hatas, svarta hatas, handikappade hatas o.s.v. o.s.v. o.s.v. Är det därför också polisen är så ovilliga att ta tag i detta näthat? Dom sitter väl där dom också. Banne mig att jag börjar tro det.

Det finns många forum som är som Avpixlat t.ex. Exponerat och många hatforum mot muslimer som Hans C. Pettersson i Malmö med sitt hat mot muslimer. Grovt kriminella hänger ut sexdömda.

Man kan visst göra något mot dessa galningar. Flashbacks ägare Jan Axelsson kan vara den som är ansvarig för som skrivs på Flashback man kan också spärra den skiten. Det finns vägar om man vill. Det är klart att Jan Helin kommer att gråta ihjäl sig antar jag.

Kan polisen jaga fildelare så går det att jaga näthatare. En förälder i Finland tror jag fick stora böter för vad barnet gjorde och det var en bagatell, en låt. Den som står för abonnemanget och datorn ska naturligtvis vara ansvarig även om någon annan använder den. Alla datorer har ju också ett specifikt nummer, mac-address. Man kan göra datorn till en ”värdehandling”.

Polisen använder det argumentet att det inte får att visa vem som använt datorn och med det går det inte att göra någonting och anmälan slängs i cirkelarkivet snabbt som fan.

Dom som står bakom forum och bloggar ska naturligtvis vara ansvariga för vad som skrivs av andra. Dom ansvariga kan ju inte skriva, att dom som skriver kommentarer eller inlägg är ansvariga för det dom skriver. Sanslöst!

Bara detta obeskrivliga hat mot Andrea Edwards där hon spelade huvudrollen i SCUM-manifestet. Jag såg pjäsen när polisen var där med bombhund och vi alla fick lämna våra väskor i foajén. Det var en bragd att genomföra pjäsen ändå. Alla dessa hatare har inte läst SCUM-manifestet.

Ekeroth gör hatet möjligt

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Aftonbladet + Flashback = Sant

 1. Shed Light skriver:

  Håller helt med dig!

  Flashback är totalt missat i debatten, det är utan tvivel den största nätkällan till kvinnohat. Det var därifrån Eva Lundgren näthatades bort så till den milda grad att universitetsledningen valde att ”granska” henne. Givetvis hittade man inga fel begångna. Eva Lundgren borde få upprättelse och förlåtelse från Uppsala universitets huvudman: staten!
  Alla kvinnor bör dessutom ge EL allt stöd och kredit; hon har sett till att mäns våld mot kvinnor kom på agendan och hennes forskning ledde fram till lagen om kvinnofrid. Hon var det första offentliga offret för näthat på grund av det. Det sände signaler om att kvinnovåld ska man inte forska om.

  Se mer här: http://www.bang.se/artiklar/2012/konstig-isolerad-och-extrem-2013-01-21

 2. admin skriver:

  Ja, detta är förskräckligt! Eva Lundgren var verkligen utsatt för ett drev utan dess like men det har ju visat sig att hon hade helt rätt. Jag har skrivit om henne i tidigare inlägg.

  Många av dom som sitter och spyr ut sitt hat sitter på rättspsyk! Man borde förbjuda internet för psykopater och annat löst folk där.

  Jan Helin är en stolle! Avpixlat känns nästan som en västanvind om man jämför med cancersvulten Flashback.

  Hade inte uppdrag granskning tagit upp Julia och H&M hade ingenting hänt. Polisen är fullständigt värdelösa i det mesta när det gäller kvinnor. Det går INTE att lita på dom längre.

  Det är som med Jassitha Mohanadas som “hängde” sig själv vilket jag aldrig kommer att tro på. Denna levnadsglada kvinna, nyförälskad går inte ut i skogen och hänger sig själv. ALDRIG någonsin. Hon har blivit mördad eller drogad och tvingad att hänga sig med lite hjälp. Polisen la ner fallet snabbt och stämplade det som självmord. Pyttsan!!

  Jag har sett att någon från Sri Lanka är här och tittar. Mamman som tidigare hade dömts för misshandel av dottern åkte tillbaka dit.

 3. Artikelkatalogen Fria-katalogen skriver:

  Bara se på piratebay. För varje land som spärrat sajten har trafiken istället ökat. Det går inte att spärra sidor på det sättet. Dessutom öppnar det upp andra vägar. Forumet Morgonbladet var ju ett försöksforum för 100% anonymitet där ingen ska kunna spåra någon.

 4. admin skriver:

  Är det så viktigt att hata kvinnor? Är det som en drog?

Kommentarer inaktiverade.