En ny trend bland våldtäktsmän?

En 17-årig flicka i Sydafrika våldtogs och sprättades upp. Den omtalade våldtäkten i Indien blev också uppsprättad. En annan kvinna i Indien fick ett rör nerkört i halsen medan hon våldtogs.

I Sydafrika anmäls 158 våldtäkter om dagen den högsta siffran i världen. Hur många dolda våldtäkter finns det kan man undra. Indien kanske kommer på andra plats där våldet mot kvinnor i övrigt är extremt förutom våldtäkter. Kongo är ett annat land.

Småflickor våldtas i Sydamerika och straffas på ett hemskt sätt precis som det vore deras eget fel. Män drar sig inte heller från att våldta tanter på 90 år.

Allt detta hat mot kvinnor världen över som bara eskalerar. Det känns som om männen ruttnar inifrån. Har män drabbats av någon hemsk mutation eller nåt?

Man kan ju bara se i Sverige allt detta hat på nätet som också i vissa fall blir till fysiska angrepp. Kvinnor mördas i parti och minut och mycket grova våldtäkter begås även i Sverige.

Vart fan är världen på väg? Finns det ingen ände på alla dessa hatande män även om det finns kvinnor också men männen är absolut i majoritet. Det grova våldet står männen för runt 90-95%.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på En ny trend bland våldtäktsmän?

 1. Shed Light skriver:

  I Sverige våldtogs en kvinna och var nära döden och mannen fick bara två års fängelse. En dom Från Göta Hovrätt i december som det talats alldeles för lite om. Han förde en näve i en kvinna som var utslagen av droger och alkohol.
  Nyligen piskades och stryptes också en drogad kvinna av en sadistisk man.

  Näten är fullt utav grovt sadistiskt våldsporr mot kvinnor. Det har fullständigt exploderat de senaste åren. Forskning visar att män som konsumerar den typen av porr blir avtrubbade gentemot kvinnor och dessutom blir instruerade om att “sex” när lika med våld mot kvinnor som en normalitet. Det borde upp på agendan men istället kommer våldsromaner och alla media skriver om hur “fria” kvinnor blir av att plågas.

 2. admin skriver:

  Jo, det är fruktansvärt och det är internet som skapar dessa män och nätet blir bara grövre och grövre. Dataspelen blir också bara grövre och grövre. TV står också en del av den kakan.

  Kvinnan som blev väldigt skadad av en sadist nyligen ligger kanske fortfarande kvar på sjukhus.

  Pedofiler poppar upp som svampar och det beror naturligtvis på internet. Flashback är en grogrund för ondskan, att den kan frodas och spridas som metastaser ut i mäns kroppar. Vi kanske ska sluta föda pojkar……

  Nån idiot skrev en kommentar, att det är dags att prata om HEN. Jovisst såååå behändigt att sopa mäns våld under mattan och våldet smetas ut på kvinnorna då man inte vet vilket kön det handlar om. Aldrig att jag kommer att använda HEN.

  Det är skönt med en blogg, man stoppar skiten i porten.

 3. Shed Light skriver:

  Kvinnan i Umeå dog. Hon som blev piskad och strypt OCH drogad.
  Mannen är släppt i väntan på dom som kommer i slutet på februari (27 tror jag). OM han går fri för att det är ”sex”…så jävlar… då måste vi ut på gatorna som i Indien! Varför är vi tysta?

 4. admin skriver:

  Ja, det kanske är dags att gå till handling. Hur i helvete kan dom släppa ett sånt monster i väntan på dom? Det innebär att straffet blir lågt. Det brukar bli så när dom släpps i väntan på dom.

  Vad är det för kräk som sitter i våra domstolar då?

 5. noboytoy skriver:

  På Island funderar man nu på olika vägar för att förbjuda den manliga internetporren. Allt för att skydda kvinnor och barn i landet.

 6. admin skriver:

  JA, jag läste om det och det tycker jag är toppen. Det kanske kommer hit också för det måste finnas någon gräns någonstans. Det finns så mycket skit på TV ändå om inte annat får väl kräken pallra sig ner till affären.

  Så mycket skit som kommit med internet. Så många barn som har utsatts för pedofiler som aldrig annars hade råkat illa ut. Många unga hade heller aldrig börjat knarka om inte internet hade funnits. Alla sexmissbrukare, spelmissbrukare o.s.v. o.s.v. Allt har liksom exploderat p.g.a internet.

  Nätet var mycket roligare förr då i början 1995 då jag skaffade internet och fram till ungefär 2006-2007 då trollen började härja och allsköns skit började dyka upp. Mycket skit göds på träskforumet också. Det om något borde spärras eller gallras i.

Kommentarer inaktiverade.