Fusk, fusk, fusk, fusk, fusk……

… fusk och lurendrejerier precis överallt. Är det inte i köttbranschen är det inom idrotten eller något annat.

Bedragare säljer lägenheter som inte finns eller säljer svarta kontrakt. Det går inte att lita på en kotte snart. Sol- och vårare på dejtingsajter. Nigeriabrev i parti och minut. Telefonförsäljare lurar på folk en massa skit.

Nu är Finland på tapeten också med sitt fusk som kunde ha gått illa om olyckan varit framme. Det är en sak jag undrar över, folk äter kött som aldrig förr varför fuskas det så mycket?

Slakterifusk i finländsk matkoncern
Den finländska livsmedelskoncernen Saarioinens slakteri i Jyväskylä misstänks för mångårigt fusk.
Åtal har väckts mot slakteriet och en underleverantör som tros ha blandat nöttarmar i djurfoder i nästan tio år. Åklagaren yrkar på att företagen ska betala staten nästan 400 000 euro, motsvarande cirka 3,4 miljoner kronor. Tarmarna borde ha förstörts genom att bränna dem, eftersom de anses utgöra en risk för BSE-smitta, som orsakar galna ko-sjukan./TV4 Nyheterna på webben

Maffian inom EU ser till att folk köper så billigt som möjligt. Till slut kommer Sverige att vara utan bönder och Monsantos tagit över grödorna vilket dom är på väg att göra för att folk är fullständigt jävla dumma i huvudet eller så har dom fått “an offer you can´t refuse”. Helvetesföretaget kontaminerar våra åkrar och det finns ingen återvändo.

Folk köper dåligt kött från Danmark eller Irland eller från Argentina hellre än att värna om våra egna bönder. Det är bedrövligt för vi behöver verkligen inte äta kött varje dag. Folk köper kött där djuren har plågats bara det är billigt så skiter vi i resten. Folk beter sig som dom tre aporna, jag hör inte, jag ser inte, jag säger inget.

Hur är det med köttfärs och annat icke processat kött, finns det häst där också? Är oxfilén eller biffen i affären hästfilé?

Nu äter inte jag vanligt kött men hade det stått hästfilé på etiketten så hade jag köpt men nu håller jag mig till vilt.

Välkommen till “Du nya sköna värld” en bok alla borde läsa av Huxley.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.