Rumänsk liga i befruktningshärva

Ja, var ska sleven vara om inte i grytan. Att Israel är ett nav i den skitiga hanteringen är inget nytt. Det gick en dokumentär om det för ett par år sedan i SVT. Det är för jävligt hur kvinnor utnyttjas och den där idioten som var/är chef för stället tjänade hur mycket som helst på kvinnors längtan efter barn. Likadant med surrogatmammor som också Israel är involverad i. Fy fan vilken hantering och framförallt den som sker i tredje världen.

För nåt år sedan stor skandal i USA där sex rabbiner var involverade i en hänsynslös hantering av organ. Man köpte billigt och sålde mycket dyrt. Men även i Israel tas organ från dödade palestinier.

Israel admits to organ thefts

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Rumänsk polis slog på tisdagen till mot en liga som handlat med äggceller från kvinnor, meddelade polis och åklagare. Totalt tros elva personer, bland dem israeliska experter på konstgjord befruktning, ha varit inblandade i handeln.

Polisen misstänker att rumänska kvinnor, främst fattiga studenter, rekryterats för att sälja sina ägg, som sedan sålts vidare till par i Israel för betydligt högre summor. Den olagliga verksamheten genererade “enorma vinster”, enligt åklagare. Text-TV

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Rumänsk liga i befruktningshärva

 1. noboytoy skriver:

  Det är inte klokt hur många vägar män finner, för att tjäna pengar på kvinnor. Trafficking och prostitution som omsätter miljarders miljarders kronor, euro och dollar världen över. Organdonering, surrogatmammor och så alla dessa män som förväntar sig att kvinnor skall slava gratis åt män i mäns hem, med mäns barn, hushåll och mäns sexualitet.

 2. admin skriver:

  Det är inte klokt och nu den man som kränkte sin fästmö i en “otrohetskontroll” och kontrollerade henne genom våld att föra in fingrar i hennes underliv. Han fick sitt straff sänkt med ett år. Hur i helvete kan någon genom denna kränkande och sexuella handling se om någon varit otrogen. Detta är helt jävla sjukt! Män är verkligen livsfarliga. Om jag hade varit ung idag hade jag steriliserat mig.

 3. noboytoy skriver:

  Det värsta är ju domstolens tolkning av lagstiftningen i detta fall. De väljer att tolka lagstiftningen efter vad gärningsmannen säger att hans syfte/avsikter var (inte sexuellt enligt honom) och inte efter hur offret upplevde hans handlingar. För offret är det givetvis en sexuell kränkning, våldtäkt, att få någon annan människas fingar uppkörda med våld i sitt könsorgan.

  Man kan undra, om denna uppfinningsrikedom från domstolens sida, går att tillämpa, även i andra typer av brott? Man måste lyssna mer på brottslingars argument och försvar för sina handlingar?

  Jag menade inte att göra inbrott, jag ville bara göra skada på villägarens dörr och döms för skadegörelse?

  Jag menade inte att kränka mannens sexualitet när jag med våld tvingade in en dildo i rumpan på honom och jag vill därför dömas för olaga tvång istf våldtäkt?

  Min avsikt var inte att köra rattfull och råka döda en människa så jag vill bara bli dömd för rattfylleri och inte för vållande till annans död.

 4. admin skriver:

  Så är det idag ju. Men i ett nyliberalt samhälle är det männen som bestämmer. I ett samhälle som som ligger på individnivå är det den starkare som tar över. Jag kallar det för fascism. Män är som stridsvagnar både i fredstid och i krig.

  Detta med rattfyllerister har jag undrat över i alla år. Det ska vara dråp om man kör ihjäl någon och grovt vållande till personskada om personen överlever. Det kanske rent av ska vara dråp så fort man man sätter sig i en bil full. För att det ska hända något är överhängande.

 5. Shed Light skriver:

  Tack för det här! Det hade jag missat annars.
  Det visar precis det – att det är samma vägar med surrogatmödrar/äggdonationer som övrig handel med kvinnors/flickors kroppar.
  Till ex är det nigerianska traffickerare inblandade i detta som det stått en del om i utländsk press.
  Undra hur de här fattiga rumänska kvinnorna mår. De är förmodligen i könshandeln i hemlandet. En äggdonation är ju inte bara något man genomgår hur lätt som helst.
  Det finns även en hel del avslöjade barnfabriker där kvinnor i könshandeln är instängda och tvångsgravida för att barnen ska säljas.
  Vem köper? Svenskar?

 6. admin skriver:

  Ja, detta med surrogatmammor har jag reagerat starkt emot. framförallt i Indien. Det har varit i “Debatt” och det har varit dokumentär om detta. Det påstås att det är såååå bra för familjerna kan bygga nya hus och dom får det såååå mycket bättre.

  Det är männen i dessa familjer som tvingar kvinnorna att bli surrogatmammor för att männen ska få det bättre och kanske höja sin status. Kvinnorna inlåsta i dessa barnfabriker får visserligen bra mat men i övrigt mår dom dåligt konstigt annars. Många kvinnor dör av komplikationer. När dom är färdiga och utslitna får dom ingen som helst högre status.

  Att sälja sina ägg billigt som sen säljs dyrt är fullständigt avskyvärt. Vad vet vi om dessa rumänska kvinnor. Ligger det män bakom där också förutom maffian. Är det romska kvinnor? Att utnyttja romer i olika sammanhang är ju poppis idag inom olika bemanningsföretag.

  Det är vidrigt!!

  Om en svensk kvinna vill vara surrogatmamma till ett svenskt par har jag inga synpunkter på men man ska inte utnyttja utsatta kvinnor.

Kommentarer inaktiverade.