Drönare

Det är ett oerhört fegt sätt att kriga. Där sitter snorvalpar bakom sina joysticks och dataskärmar likt ett dataspel och desto mindre dom behöver ha kontakt och veta om “fienden” desto mindre behöver dom bry sig. USA blir alltmer schizofrent. Empati och förståelse finns inte på kartan i USA.

Runt 3000 soldater tar livet av sig på hemmaplan varje år. Borde inte det ge en signal att man inte ska ockupera/invadera länder och straffa som olydiga barn så fort det inte går USA:s väg.

Jag tycker att IRAK är ett praktexempel på detta. Saddam var ingen sötnos men som läget är nu i Irak så är det knappast bättre med den misär och hela tiden självmordsbombningar som dödar hundratals människor hela tiden och dom flesta civila och barn. Och hur många hundratusen har dödats under USA:s terror och även efter det att USA lämnade Irak och det är också efterdyningarna av USA:s krig mot Irak som vi ser nu. Dessutom startades kriget då någon hittade på att Irak hade kärnvapen vilken var en stor fet lögn.

Deras vanföreställningar är det som gäller. What ever…. om civila dör huvudsaken är att inte våra soldater dör. Om misstänkta terrorister skiter vi högaktningsfullt i. Misstänka terrorister har ju visat sig att det inte riktigt stämmer. USA haffar folk hur som helst. Det räcker att en granne inte gillar personen i huset bredvid så är USA där.

Bara att se på dom två egyptier som kidnappades mitt i natten av ett chartrat plan av CIA. Hur många plan kommer om natten i olika länder som aldrig upptäcks. Personer försvinner och ingen har en susning vart.

Tack vare ett par flygplansfreak fick vi reda på detta taskspel. Många år satt dessa egyptier i ett tortyrfängelse i Egypten. Dom var oskyldiga och är nu tillbaka i Sverige och har fått sina liv förstörda.

Allt fler länder skaffar sig drönare och hur kommer det att bli? Iran har, Kina har, Israel har, Ryssland har snart.

Sådana här bilder gör att jag mår illa. Dom får kickar av detta. Psykopater vid joysticksen.

Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.