Livsmedelsindustrin har kollapsat!

Jag är verkligen glad att jag inte äter slakthusslaktat kött. Folket får vad dom betalar för. Men stackars djur och jag förstår inte hur kallhamrade folk är som är fullt medvetna om att djur far illa och misshandlas men alla skygglappar är riktigt stora. Alla som äter djur som slaktas i slakthus borde verkligen besöka ett sådant.

Det bara ÄR så att sadister samlas på sådana ställen precis som pedofiler finns på arbetsplatser där barn och unga finns.

Det är kött från sådana grisar från Ungern, Danmark och andra länder som Coop, Ica och Axfood frestar med i sina annonser om billig fläskfilé. Det är kött från sådana grisar som Findus stoppar i sina produkter och som Ikea låter Dafgårds göra köttbullar av. Köttbullar som gjorts från djur som föds upp under förhållanden som är undermåliga och olagliga i hela EU. Detta gör man väl medvetna om att det är olagligt kött man köper och bereder.

Att sedan Ikea världen över serverar dessa köttbullar som ”svenska” är ett hyckleri utan like och ett hån mot de svenska bönder som verkligen lever upp till samhällets krav på en anständig djurvälfärd. Ikeas ”svenska” köttbullar gör mig kräkfärdig!

Jag mår också illa! Speciellt Coop som säljer ekologiskt kött. Jag kommer aldrig att lita på någon! Bara vilt för mig hädanefter! Fast man ju undra vad som egentligen finns i renskav och älgskav……

Hyckleriet kring köttet långt värre än hästkött

Linda McCartny:
Om slakthus hade haft glasväggar hade alla varit vegetarianer.

Man kan ju undra hur denna ko känner sig i denna situation. Snart läggs hon på sned och får halsen avskuren utan möjlighet att ge uttryck för sin ångest. Tänk på det nästa gång ni köper kött.

Walls og Glass

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.