Bensintjuvarna

Först stjäl dom bensin och kör som idioter, skiter i polisbilen på bron och kör igenom bommarna på bron. Kör 90 meter och rätt ut i vattnet. Man ignorerar polisen ända från Uppsala. Hjulstabron är också en svängbro, den öppnas genom att svänga åt ett håll. Klaffarna ställer sig inte rätt upp. Hade dom stannat då månntro.

Hur fan tänkte denna förare? Småbarnspappa. Hur tänkte passageraren?

Då tycker jag att man får skylla sig själv. Dom hade ju inte fått någon påföljd ändå om dom hade gripits. Eller också var det två grova brottslingar? Dom hade alla möjligheter i världen att stoppa. Påverkade av knark?

Men deras galna flykt tyder ju på att det fanns annat bakom än bara bensin. Det är hemskt så det har blivit i Sverige. Vi kanske ska döpa om det här skitlandet som det har blivit där högerpolitiken och EU har en stor del i detta.

Men det här landet blir alltmer brottsligt för så ser klasskillnader ut och när grovt kriminella inte får några som straff att tala om.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.