Mr.Dead-tortyrmästaren James Steele

Det har gått en dokumentär på SVT om dödspatrullerna i Irak. Den dokumentären såg jag på Citizen journalister Exchange redan den 7 mars.

Pentagon Ran tortyr centra i Irak, grymheter avslöjade

Helveteslandet USA med sina ”Dirty Wars” i Irak och i Sydamerika. Tortyrmästaren fullblodspsykopaten James Steele i sällskap med generalen David Petraeus och irakiern Adnan Thabit. James Steele som redan fanns på plats i Vietnam.

T.ex. Man hade fångar som torterats och som släpptes sköts direkt ihjäl och slängdes i gränderna eller på soptippar.

USA är ta-mig-fan det mest ruttna landet som finns helt utan moral och etik, kanske det värsta i världen när det kommer till kritan som verkar älska att kriga och invadera länder. Religiösa jävlar.

Allt startat av fullblodspsykopaten Donald Rumsfeld som ljög alla rätt upp i ansiktet för han ville invadera Irak. Och den dummaste presidenten med sitt tjat om “Ondskans axelmakter” när USA och Israel i själva verket är “Ondskans axelmakter”.

Barack Obama som tycker att vi inte ska rota i gammalt utan vända blad och se framåt så ingen av dom som är ansvariga för det som hände i Irak och alla outsourcade fängelser och dom dolda tortyrkamrarna.

Den här dokumentären har ingen svensk text men den som vill se den med svensk test kan göra det på SVT.

Exklusivt: General David Petraeus och “smutsiga krig” veteran bakom commando enheter inblandade i fånge missbruk

Pentagon skickade en amerikansk veteran från “smutsiga krig” i Centralamerika att övervaka sekteristiska polisenheter commando i Irak att Ställ in hemlig internering och tortyr centra för att få information från rebeller. Dessa enheter genomfört några av de värsta akter av tortyr under den amerikanska ockupationen och påskyndade landets nedstigningen till fullskaligt inbördeskrig.

Överste James Steele var en 58-årig pensionerad specialstyrkor veteran när han blev nominerad av Donald Rumsfeld att hjälpa till att organisera de paramilitära grupperna i ett försök att kväsa en sunnimuslimska upproret, en undersökning av väktare och BBC arabiska visar.

Efter Pentagon lyfte ett förbud mot Shia milisen förbinder säkerhetsstyrkorna, drogs alltmer polisens commando (SPC) medlemskap från våldsamma Shia grupper som de Badr brigaderna.


James Steele

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mr.Dead-tortyrmästaren James Steele

  1. admin skriver:

    FY F@N säger jag. Detta visste inte jag. Jag som har Vattenfall. Finns det några internationella företag som har rent mjöl i påsen.

Kommentarer inaktiverade.