Nordkorea – storkrig i Asien

Ja, vad händer nu? Att USA är hatat är inte så konstigt och vissa länder känner ett glödgat hat och det kan jag förstå mer än väl.

Men denna fjortis i Nordkorea är farlig. En snorvalp som säkert spelat dataspel under hela sitt liv och som inte vet vad verkligheten är för något.

Får nu Kim Jong hybris så får vi ett storkrig i Asien.

Finns det något land som globalt sett är så hatat som USA? Tror knappast det. Invaderar länder och initierar statskupper på löpande band och hur många presidenter har inte CIA mördat genom åren och andra viktiga personer t.o.m. kändisar då USA sett dom som hotfulla, ett exempel är Jimmie Hendrix som dränktes i ett handfat och en av hans flickvänner puttades ut från 8:e våningen.

Marilyn Monroe tror jag också blev mördad då hon hade en relation med Kennedy. Det gick en dokumentär om det för några år sedan i SVT.

Men det finns väl redan s.k. Schakaler i Nordkorea, specialister på att döda. Att skicka en Hitman är väl inte lönt för att ge ett förslag som är svårt att motstå. Den f.d. hitmannen John Perkins har mer än tydligt beskrivit sitt liv som en ekonomisk hitman under CIA:s mantel.

Och vi vet idag att USA var här under 50-talet med sina ubåtar på västkusten och förde ett propagandakrig i Sverige.

USA ställer till sina egna problem, som man bäddar får man ligga s.a.s.

Nu vill man legalisera cannabis i fler delstater…. Är inte amerikaner generellt sett dumma nog. Man vill knarka ner folket. Det finns inga dummare än cannabismissbrukare! Det finns alltid en agenda.

CIAs hemliga propagandakrig i Sverige
Under 1950-60-talets Kalla krig, utkämpas ett hemligt propagandakrig i Sverige. USA ville vinna den svenska vänstern, som i deras ögon riskerade att bli ”kommunistisk”. 1952 bildas en kulturkommitté i Stockholm; en underavdelning till Congress for Cultural Freedom i Paris – allt finansierat av CIA.

Drygt hundra av Sveriges främsta intellektuella värvas till den svenska underavdelning. Samtidigt går den öppna propagandan från USA på högvarv i Sverige och får tidningar att ta märkliga beslut.
I P3 Dokumentär berättar vi den hittills okända historien om CIA:s propagandakrig i Sverige.

Producenter: Henrik Arnstad och Lovisa Lamm Nordenskiöld

Programmet finns att lyssna på här:
CIAs hemliga propagandakrig i Sverige

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nordkorea – storkrig i Asien

 1. noboytoy skriver:

  Man försöker nu intala oss att Nordkorea bara visar musklerna för att hamna i ett bättre förhandlingsläge men jag är allvarligt oroad. Jag har svårt att tro, att någon törs utmana stormakten nummer ett m.fl på detta sätt, utan att ha något på fötterna?

  Den här typen av män är ofta rädda för att tappa ansiktet och att komma med tomma hot och sedan inte genomföra dem, riskerar att framställa Nordkoreas diktator som en ynkrygg och en skrävlare.

  Galna män vet man aldrig vad man kan förvänta sig av och det finns risk för att det här är en galen man som skiter i om han själv och hans folk går under, så länge de inte är ensamma om att gå under.

  Jag skulle i alla fall inte vilja bo i vare sig USA, Nordkorea, Sydkorea eller Japan i dagsläget.

 2. admin skriver:

  Om nu pojkdiktatorn får för sig att skicka iväg en missil då kommer inte Nordkorea att finnas mer. Han kanske tror att verkligheten också är ett dataspel.

Kommentarer inaktiverade.