Är påvarna också pedofiler?

Ja, det tror jag. Ingen kan väl vara oberörd efter kvällens DOX om pedofilerna inom katolicismen! Katolicismen är satans religion. För ett par år sedan gick också en dokumentär som handlade om dom perverterade inom den katolska kyrkan. FY F@N säger jag.

Att Ratzinger avgick kanske inte är så konstigt med facit i hand då han var den som visste allting om prästernas övergrepp över tid men inte gjorde ett skvatt och nu det sista med gay-klubben runt hörnet. Jaja, prästerna får förlusta sig bäst 17 dom vill men ge fan i ungarna.

Så fruktansvärt skenheliga och ett sådant jäkla hyckleri. Denna Murphy som hade en stor roll i denna dokumentär, varför klippte ingen k*ken av honom kan man fundera över.

Finns det överhuvudtaget några heterosexuella inom det katolska prästerskapet? Nu bryr jag mig inte om bögarna i sig men dom ska ju leva i celibat oavsett sexualitet men det har tydligen funnits regler för det också. Så länge ingen kommer på dig så OK. Nu kan väl var och en räkna ut med hålfötterna att det är så, att det finns väldigt många homosexuella och pedofiler bland prästerna.

Den katolska kyrkan är världens största gay- och pedofilklubb.

Men att det finns så otroligt många pedofiler inom den katolska kyrkan förvånade mig lite ändå. Hur många tusentals är dom då? Rör det sig om hundratusentals? Hur många övergrepp har begåtts? Hur många barn har fått sina liv förstörda? Nu ökar katolicismen i Afrika och i Asien, en gissning är att pedofilerna flyttar dit.

Och dessa s.k. rehab för pedofiler är ju bara skrattretande för det går inte att rehabilitera en pedofil. Men det finns ju idioter inom kyrkan som tror det och att det ska gå att medicinera bort! Vilken IQ har dom egentligen.

Påven Johannes har jag trott länge att han var pedofil för hans slemmiga beteende mot barn gjorde mig illamående. Och detta att Ratzinger upphöjde honom till helgon nästan med en gång. Sjukt är bara förnamnet!

Och detta med bikten som jag har skrivit om tidigare, hur sjuk är inte den!? Här utnyttjades småpojkar på de grövsta. Katolicismen är ta mig tusan den värsta av religioner och det är helt ofattbart att folk kan tillhöra den och kvinnorna sen då. Herregud alltså.

När dessa underutvecklade män har prästvigts så har dom blivit utvalda av Gud…. Är Gud pedofil kan man undra över, Jesus kanske var pedofil…. Har inte det katolska prästerskapet någon skam i kroppen. Dessa outvecklade män!

Kommer den nye påven Franciscus att göra något åt pedofilerna? Jag tror inte det. Han är äckligt ödmjuk.

Men alla dessa nunnor då? Varför höll dom käften? Samlas kvinnliga pedofiler i klostren? Dom finns ju men i förhållande till manliga pedofiler är dom få. Finns det någon mer genomrutten kyrka än katolicismen? USCH tvi vale!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Är påvarna också pedofiler?

 1. noboytoy skriver:

  Det finns de som påstår att alla pedofiler har en homosexuell läggning men att det för vissa av dem, anses mer “legitimt” att våldta flickebarn.

  Jag har försökt att forska lite i detta men det verkar inte finnas något svar. Det märkliga är att flickor och pojkar inte skiljer sig särskilt mycket åt i kropparna som barn, så vad är det egentligen som triggar pedofilers sexuella störning?

  Vissa menar att det är barns “oskuld”, “renhet” osv och i det fallet kan det knappast ha betydelse för pedofilen, vilket kön han våldtar?

 2. admin skriver:

  Dom som påstår det är homofober. Pedofiler står på ett barns nivå därför förgriper dom sig på barn och att barn är dom enda dom vågar sig på och att många pedofiler själva har varit utsatta för sexuella övergrepp.

  Småflickor är dom som har har lägst status även om dom i stort ser likadana ut.

  Det finns både homosexuella som heterosexuella som pedofiler kan jag tänka. Sen har vi dom som utvecklar pedofili genom att deras kick-behov behöver hela tiden nytt “bränsle”.

  En intervju i någon tidning för nåt år sedan med en man och han sa han, att han började med att titta på halvnakna modeller och det blev tråkigt och han gick vidare och tills slut hamnade han som pedofil och tittade på barnporr. Jag vet inte hur mycket sanning det ligger i det.

Kommentarer inaktiverade.