Nakenshow i dansk tv

Men detta ligger helt rätt i denna misogyna tid där kvinnohat är det mest naturliga. Man kan ju för tusan tro att män föds med en misogyn gen. Nyliberalismen flödar och kvinnohatet med den.

När jag läste rubriken trodde jag först att det var Berlusconi-tv för det svinet är bra på att visa skit likt detta som visas i dansk tv. Kanske är italienska män dom värsta i Europa.

Kvinnorna som ställer upp på detta får säkert väldigt bra betalt och mitt sett att se det så är detta en form av prostitution som visas för alla dom som kan se dansk tv. Kvinnorna kommer med all säkerhet att ångra detta.

Två fula karlar ska bedöma en kvinnas kropp, helt vanliga vardagliga kvinnokroppar. Nu har jag inte sett eländet men jag kan föreställa mig. Och dom ska diskutera denna kvinna uppifrån ner är så fruktansvärt kränkande och förnedrande för dom allra flesta kvinnor. Jag vet inte varför kvinnor ställer upp på denna skit och låter sig förnedras. Men danska män kanske ännu mer är misogyna än svenska män.

Ingenting förvånar mig längre. Snart kommer väl samma program till SVT för dom sänker sig ju längre ner i dyn och köper upp all skit för att hänga med betal-kanalerna.

Fri och oberoende samhällsnyttig tv gör att jag nästan skrattar på mig. Problemet med SVT är att dom blandar bra och samhällsnyttiga program med unken skit och hela helgerna i tre kanaler bara sport och hur mycket reklam som helst och i andra program hur mycket dold reklam som helst.

”Kvinnokroppen törstar efter ord – en mans ord”. Så förklarade programledaren Thomas Blachman konceptet när första avsnittet sändes i veckan.
Han sa sig vilja erbjuda lite ”poesi” i en tid av porr respektive puritanism. En bit in i programmet pekade han på kvinnans underliv och utbrast: ”jag vill ta reda på hur den där fittan fungerar men jag har aldrig lyckats!”. Ungefär samma sak upprepades i olika omskrivningar under programmets 27 minuter. Poesi och sexualupplysning i ett?
Programmet har förstås utlöst debatt. De flesta verkar tycka att det är misogyn skit och ett lågvattenmärke för kanalen DR 2. Enligt andra är Blachman en frisk fläkt, men den enda jag läst som på allvar försvarar honom är Trine Villeman i Politiken.
Tv-tittarna rasar
Och de danska tv-tittarna har också reagerat kraftigt. DR2 är danska motsvarigheten till SVT2 och tittarna reagerar nu på att deras pengar finansierar programmet.
–Jag kommer fan inte betala för finansieringen av detta löjliga program.
–Mannen är dunkande dum, skriver en läsare och får svaret:
–Japp, och om du betalar tv-licens har du finansierat programmet, absurd tv.

Nakenshow i dansk tv

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Nakenshow i dansk tv

 1. noboytoy skriver:

  ”Kvinnokroppen törstar efter ord – en mans ord”. Så förklarade programledaren Thomas Blachman konceptet ”

  Muhahah!! En man som tvärsäkert påstår sig veta att “kvinnokroppen törstar efter en mans ord”? Vad i hela friden vet han om kvinnor öht? Det är ju så patetiskt att man dånar!! Som om vi kvinnokroppar inte får tillräckligt av den varan, alltså mäns ord?

 2. noboytoy skriver:

  Jag är så SJUKT trött på män som utser sig själva till experter på kvinnors känslor, önskan, kvinnlig sexualitet, vilja och livsvillkor. Vad fan vet män om kvinnor, egentligen? Svar – världens tunnaste bok – “allt som män vet om kvinnor.”

 3. admin skriver:

  EXAKT!! Världens tunnaste bok! Män vet inte ett piss om vare sig kvinnors psyken eller om deras kroppar. Män verkar vara helt oförmögna till detta. Sen om man ska vara riktigt, riktigt snäll, hur kan dom förnedrar sig själva för det är ju dom som här drar det kortaste strået. Dom är helt enkelt rådumma i huvudet! Och dom är rädda för kvinnor därför måste dom tydligen bete sig på detta sätt.

Kommentarer inaktiverade.