Varning för nya superattacker på nätet

Det kanske är dags att lägga ner internet. Numera blir det allt mer svårt på olika sätt som förstör människor och skapar en massa hat, pedofiler, en massa perverterade människor, prostitution, kriminalitet och mycket grov brottslighet. Krig? Fegheternas feghet att kriga med Drönare som USA gör stup i kvarten. Är det värt det?

Människorna demoraliseras i snabb takt. Det finns knappt någon moral idag och ingen etik heller. Solidaritet suddas ut alltmer.

Djissus! Vad jag är glad att jag inte är ung idag.

Det var banne mig bättre förr. För det blir inte bättre utan bara värre. Krig och elände förs via internet. All skit förs genom nätet. Jag blir alltmer motståndare till detta skitnät.

Det var bättre förr när man fick skriva brev för hand och ringa med gamla telefonen och i telefonkiosker. När livet var mycket lugnare och väldigt många missbrukare av olika slag skulle försvinna.

Tänk bara att slippa skiten Flashback där samhällets drägg sitter och göder sina perversioner. Koppleri, drogförsäljning, djurplågarna skulle inte ha något forum längre. För det är då ett som är säkert, att Flashback är roten till mycket ont.

Kapprustningen på nätet mellan angripare och försvarare trappas upp. Det varnas nu för att servrar i stället för persondatorer kapas för att ingå i super-botnät som kan åstadkomma attacker av tidigare okänd styrka.

På senare tid har såväl amerikanska banker som de servrar som används för det mycket populära bloggverktyget WordPress varit måltavlor för attacker av detta slag. Företaget Prolexic gör bedömningen att gärningsmännen är välorganiserade yrkeskriminella.

Varning för nya superattacker på nätet

Får se hur länge jag håller på. Det kanske är dags att gå till biblioteket med datorn och göra det man behöver.

Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Varning för nya superattacker på nätet

 1. noboytoy skriver:

  Nog för att det finns mycket positivt med nätet men jag börjar, som du, ställa mig frågan om inte det negativa överväger det positiva.

  Precis som du skriver så kryllar det av perverterade människor i nästan alla forum idag, inte minst på Flashback där unga killar lärs att hata och förakta, inte minst kvinnor, barn och djur. De normaliseras in i våld och våldsam manlig sexualitet, droger, prostitution, pedofili, djurplågeri och you name it..

  Människor blir grymmare och grymmare och bristen på empati för andra levande (och döda) varelser samt respekten för vår gemensamma planet brister totalt, för att uttrycka det milt. Hatet sprider sig över hela jorden och man undrar vart allt skall sluta?

 2. admin skriver:

  Amen!
  Jo, för ska det fortsätta så här finns ju inte glädjen kvar som fanns då jag kom ut på nätet 1995. Men som alltid förstörs allting av ondsinta människor.

  Ett bra exempel i miniformat är ett finlandssvenskt forum jag var på som var hur kul som helst innan trollen kom dit bl.a Thorsten Flinck (han har pratat om det själv i TV)och jag har en ljudfil som jag hann spara ner innan han tog bort den. Hur dessa sjuka jäkla människor som anser sig för mer andra och tycker att det är självklart att trolla, sno identiteter och alla rasister, nazister som gjorde att forumägarna gav upp och stängde ner.

  Och nu har vi det i bautaformat över hela världen. När min tid går ut på linan ska jag säga upp den och testa detta med biblioteket.

Kommentarer inaktiverade.