Västvärlden är förfasade

Jo, krigsrubriker, Obamas retorik om den ultimata feghet och helt oacceptabelt, oskyldigas död och många skadade och vi ska jaga terroristerna till världens ände!!

Jo, det är hemskt att personer dödar oskyldiga i s.k. terrordåd. Jag tycker inte om att ställa saker mot varandra men här undrar jag vart fan USA menar!

Vem bryr sig t.ex. om dom personer, 16 st, i Afghanistan varav många var kvinnor och barn som av misstag bombades ihjäl i en drönarattack. För inte så länge sedan.

Några snorvalpar sitter i en bunker i en öken någonstans i USA och med sina joystick framför dataskärmar styr sina Drönare. Ooops!!!

USA ska undersöka. Jaha. Vad hände med detta? Ingenting utan det sopades under mattan. Har USA någonsin brytt sig om alla dom civila dom har mördat genom alla invasioner och statskupper?

Jag mår fan-i-mig ILLA!! Självklart stöder jag inga terrordåd what so ever!

Den största mördarmaskinen i världen är USA!! Ett ruttet, hycklande och odemokratiskt land.

Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Västvärlden är förfasade

  1. noboytoy skriver:

    Nu “behövs” snart inte männen bakom skärmarna heller. USA jobbar för fullt för att ta fram avancerade obemannade drönare.

  2. admin skriver:

    Ja, något mer fegt än USA får man leta efter. Men när man inte ser fienden behöver man inte heller bry sig överhuvudtaget. Och själva behöver dom inte spilla något blod.

    Jag tycker att USA är ett hot mot hela världen. USA är brutalt och omänskligt och mer religiöst och kreationistisk blir det och med det mer och mer farligt för då blir alla dårar “over there”.

Kommentarer inaktiverade.