CIA försökte använda katt som hemlig agent

Det amerikanska underrättelseorganet CIA har genom åren avslöjats med att använda mycket raffinerade metoder för att komma över information.
Nu kommer uppgifter om ett av deras mest märkliga försök.
Underrättelsetjänsten har försökt använda en katt som topphemlig spion.
– De försökte träna den till att sitta nära utländska befattningshavare och tjuvlyssna, berättar vetenskapsjournalisten Emily Anthes för Discovery.

CIA försökte använda katt som hemlig agent

Det är väl inte första april eller….. Jag vet att dom håller på med kryp av olika slag som ska flyga in hos folk och spionera. Jag har ju läst om alla dom 230+ försök att mörda Fidel Castor. Helt vansinniga försök men dom lyckades inte ens att skada honom.

Djissus Kraist!

Och detta med drönare som nu ska programmeras så att ingen behöver sitta vid några spakar!? USA har ingen som helst moral eller etik. Religiösa människor är onda! Dom är dom verkligt farliga och dom finns överallt i toppen i USA.

Och nu diskuteras om alla ska droger tillåtas i USA vilket gör människor tröga och dumma i huvudet och knappt någon narkoman (inkl. cannabis) går till valurnorna. Det finns definitivt en agenda. USA ska satsa på rehabilitering istället. Men WTF!! Ett utmärkt sätt att skilja ut människor då det kostar multum att rehabilitera sig i USA.

Likadant i Sverige där liberalfascisterna diskuterar om cannabis ska tillåtas. Och idioterna ställer alkohol mot och det går inte att jämföra över huvudtaget. Jag har sett eländet med cannabis och det värsta är att cannabismissbrukare ser inte själva hur jäkla dumma dom blir.

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.