EU kriminaliserar odling?

EU kriminaliserar odling
Detta är inget dåligt politiskt skämt. Men nu har Monsantos och de stora GMO-företagens lobbyister lyckat sälja in förslag till en ny EU-lag som avser att kriminalisera all odling med eget utsäde, rötter, knölar, fröer, sticklingar eller delande av plantor.

Lagtexten omfattar alla växter och all odling, såväl professionella bönder, småbrukare, hobbyodlare och privatpersoner.

På samma sätt som när EU för några år sedan kom med den avskydda frölagen som försvarades av jordbruksminister Eskil Erlandsson, kan vi troligen inte räkna med något stöd från regeringen i den här frågan heller. LRF engagerade sig inte heller mot frölagen.

Frölagen gjorde det omöjligt för de små fröfirmorna att ha råd med att hålla äldre, värdefulla och för vårt klimat anpassade frösorter. Och de stora inom agroindustrin har inget intresse av att bevara vårt omistliga odlararv. De är inte intresserade av mångfald utan strävar efter monopol för sina GMO-grödor.

Frölagen kompletteras nu med ett EU-omfattande förbud mot odling och uppdrivning av växter med allt annat än centralt registrerat utsäde. Detta förbud innefattar också skogsbruket, och som lagtexten är skriven blir man också kriminell om en planta eller växt förökar sig själv naturligt.

Parallellt med att lagen arbetas fram planeras också för en ny EU-myndighet som ska tillse att lagen implementeras (som det heter på byrokratspråk) av medlemsländerna.

Alla krafter måste nu stoppas detta oacceptabla förslag/Rune Lanstrand

Ny EU-lag kriminaliserar all odling med eget utsäde

EU är mitt “favorite hate” och Monsantos i synnerhet. Detta mördarföretag som vill förstöra allt vad mångfald innebär. Nu har EU köpt den lobbying som Djävulen har genomfört i EU. Bryssel Pengakåta har väl fått ett saftigt erbjudande som dom inte kunde motstå och även pengar att stoppa i dom egna fickorna, mutor. Monsantos finns redan i Sverige, i norr och i söder.

Sverige kommer sakta men säkert att kontamineras. EU är inte heller intresserade av mångfald och många frågor gör att EU mer och mer blir en diktatur om det överlever men även om det inte överlever är Europa förstört. Krig väntar i EU.

Vilket maktmedel detta är! Sverige som inte kan försörja sig själva i en framtid. Det är en våt dröm för Djävulens hantlangare.

Jag har skrivit om detta i flera år. Inom en snar framtid är snart här och vi har ingen chans mot Djävulen själv med högsätet i USA, Monsantos. Dom har patent på grödor och bekämpningsmedel så sakta men säkert kommer vi att bli förgiftade. Vi vet inte vad detta gör med människan men på möss har det inte blivit så bra.

Vi vet INTE vad dessa besprutade GMO-grödor gör oss!

EU bidrar med detta och jag undrar vad dom bönder tänker idag, dom som var sååå positiva till EU och allting kommer att bli så bra? Det här är det värsta hittills. Men som Monsantos chef satt i TV och sa att deras plan är att ta över världens livsmedelsindustri.

Dom har kontaminerat Mexiko, Brasilien och Afrika och när väl skiten finns i landet är det kört. Dom köper upp det ena småföretaget efter det andra. Och nu börjas det i Sverige med Bryssels hjälp.

I Mexiko köpte Djävulen ut några bönder som jag kan tänka mig fick “an offer they couldn’t refuse” och GMO-majs såddes. Bönderna blev anställda. Agenter skickades ut som spridde ut GMO-majs på många åkrar i smyg som förstörde den ursprungliga majsen och bönderna var sen tvungna att köpa GMO-majs och deras bekämpningsmedel. Det som mexikanska bönder gjort i tusen år att blanda majs med andra bönder för att få just livskraftig majs gick nu helt om intet då ursprungsmajsen inte överlevde.

Agenter skickas också ut till bönder som gör kontroller i ladorna så att det inte finns något annat än Djävulens produkter och det är detta som den EU-myndighet kommer att syssla med som kommer att bildas i Sverige om förslaget går igenom och det gör det säkert.

Följer inte bönderna och andra odlare reglerna blir det väldigt höga böter som ingen knappt kan betala och så tar Djävulen över gården.

Likadant i Afrika med den vita GMO-majsen som har gjort afrikanska bönder livegna och bönder tar livet av sig då bönderna inte har råd att köpa djävulens dyra majs och bekämpningsmedel. Djävulen tar över.

Det har visats flera dokumentärer på TV och det finns DVD:er och det finns massor med klipp och hela program på Youtube.

Det jag många gånger undrat över, varför har ingen slängt en bomb på det djävla företaget som verkligen kommer att förslava hela världen om dom får som dom vill. Deras lobbyister finns det gott om i EU.

FY F@N! vilken värld dom unga och dom som föds nu kommer att leva i!

Nu har USA börjat med försök att klona människor! Vilka vibbar sänder inte det!? Huxley får rätt. Vi har snart “Du sköna nya värld” här. Dom som inte har läst den, gör det! Slå sen ihop den med “1984” till en mix för så kommer det att bli. Det spelar ingen större roll om imperialiststaten USA kollapsar för världen är redan förgiftad.

Ett program i P1 i veckan tog upp Monsantos och forskare försvarade sig med att bönderna gick för häftigt fram och använde bekämpningsmedlet för mycket och det har gjort att grödorna har blivit resistenta. Bullshit!! För det har blivit ett stort problem detta med att grödor har blivit resistenta och nu finns ännu starkare bekämpningsmedel som naturligtvis djävulen har patent på.

USA kommer att förslava världen med Scientologerna och Mormonerna i täten. Den perverse L. Ron Hubbard och Thomas Monsom. Fullständigt vidriga personer. Sen alla dessa kändisar som ansluter sig till dessa perversa religioner som Tom Cruise, Kirstie Alley, Juliette Lewis, Lisa Marie Presley och John Travolta m.fl.

Kända mormoner är Wilford Brimley, Katherine Heigl m.fl.


HIGHLIGHTS: Hugh Grant of Monsanto at the BSR Conference 2010


Monsanto: Creating partnerships in Africa

http://www.youtube.com/watch?v=AQEbmYf6zsQ&list=PLB93E2BEB40E38BF8
Inside Scientology – L. Ron Hubbard explains 1/3

Kända scientologer

Kända mormoner

Företagets första produkt var det artificiella sötningsmedlet sackarin, vilket företaget sålde till Coca-cola. Företaget tillverkade Agent Orange till USA:s avlövningskampanj under Vietnamkriget vilket fick svåra konsekvenser för delar av befolkningen. 4,8 miljoner vietnameser utsattes för Agent Orange vilket enligt vietnamesiska uppgifter resulterade i 400 000 döda eller skadade och 500 000 barn födda med missbildningar. Monsanto står även bakom miljögifter såsom DDT och PCB. Företaget utvecklade, och är den största producenten av glyfosat, den aktiva substansen i bekämpningsmedel som Roundup.

/Wikipedia

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, In the air, Kriminalitet, Kultur, Natur, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.