“Usama bin Ladin sprängde sig själv”

Det är faktiskt något jag har funderat över. Varför begravdes han i en blykista och sänktes ner i smyg ute till havs på någon anonym plats?

Detta är helt sinnessjukt!! Jag tror definitivt på att det är så som Abdulfattah beskriver. Men som fler och fler upptäcker så kan man inte tro på ett enda ord som kommer från det jävla USA. Dom är psykopater och mytomaner hela bunten.

Jag såg för ett tag sedan om hur kriget mot Irak gick till. Hur Bush, Rumsfeld m.fl. hur dom betedde sig och nu har vi nya psykopater som härjar och kränker länders suveränitet som t.ex. Pakistan med sina drönare. Det blev ju sååååå bra också med Irak som idag är helt förstört ett land där det pågår bombdåd var och varannan dag.

Det är USA som kommer att förgöra världen! Och jag tror att vi inom en snar framtid kommer att se ett storkrig i Mellanöstern då det trappas upp i Syrien. Israel som nu har smällt en bomb Libanon i vanlig ordning så fort det är någonting.

Män, Män, och åter män som ställer till ett helvete jämt och ständig oavsett vad det är för någonting. Internet är INTE bra i dessa sammanhang. Internet är snart inte bra för någonting.

Jag har full förståelse att det som hände i England hände där en militär blev halshuggen på öppen gata och den vakt i Frankrike som fick en kniv i nacken.

Det är absolut förskräckligt men som man bäddar får man ligga och hatet från Mellanöstern kommer bara att öka och vi kommer att få se många fler attacker av detta slag då det är omöjligt att förebygga eller stoppa.

Dom som är födda efter 1975 är också så historielösa så dom ser inte längre än vad näsan räcker och dom vet ingenting om orsak och verkan. Dom vet ingenting om vad USA har gjort från 50-talet och framåt. Dom vet inte hur många övergrepp och mord som dom utfört. Dom vet ingenting om alla dom statskupper som USA har initierat och ekonomiskt stöttat. Dom vet ingenting om alla dom personer som mördats för att dom varit på väg att avslöja någonting eller skulle kunnat tänkas varit farliga. Dom vet ingenting om CIA:s hemliga krig. Dom vet ingenting om Hitman eller Schakaler, jag trodde att dom bara fanns på film men icke.

Herregud! John Perkins kan berätta mycket om det även Bob Woodward ocn även tv-kanalen “Democracy Now” som även finns på nätet där det visas hur mycket som helst som aldrig når oss via övriga media. Även Wikileaks har visat världen vad USA har gjort. Dom outsourcade gitmolägren som finns runtom i världen då USA inte kan tortera (som dom trots allt gör) inom landet, Manning är ett exempel. Kommer Julian Assange till Sverige kommer han bara att försvinna oavsett vilka överenskommelser vi har med USA.

Om vi ska snacka om terrororganisationer så ligger CIA i topp för det är dom som är den verkliga faran här i världen. Det är dom som är världens farligaste terrororganisation. Får USA för sig att någon är terrorist kommer dom om natten i ett chartrat plan och hämtar dig. Vet vi vad CIA gör idag? Vilka flygplatser använder dom i Sverige idag? På dom stora flygplatserna finns ju nördarna som fotograferar allt som sticker ut.

Och nu har vi Afghanistan där England har ett hemligt fångläger på sin bas. Har Sverige något fångläger på sin bas? Vem vet.

“Presidenten ljög”

– Vilken kropp hamnade i havet? Amerikanska presidenten ljög för sitt folk när han påstod att kroppen sänktes i havet. Det blev ingenting kvar av bin Ladin. Han sprängdes i bitar, hävdar Abdulfattah.

Livvakten var inte hemma hos bin Ladin när villan stormades natten till den 2 maj 2011. Han hävdar att hans uppgifter kommer från bin Ladins egen familj som bodde i villan i Abbottabad.
Familjen tiger

– Jag vet att han bar på sitt bombbälte under de senaste tio åren. Han visste att amerikanerna ville ha honom levande. De tänkte fel. Han tog alla sina hemligheter med sig in i döden, säger Nabil Naaim Abdulfattah.

Usama bin Ladins familj fick av pakistanska myndigheter återvända till hemlandet Saudiarabien. Ingen av de familjmedlemmar som var i villan när den stormades har trätt fram och berättat vad som egentligen hände natten till 2 maj 2011.

“Usama bin Ladin sprängde sig själv”

Definitivt en galen man! En bland många!

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på “Usama bin Ladin sprängde sig själv”

  1. YM94 skriver:

    Det skulle man lätt kunna tro på!! bevis på att USA har dödat honom finns inte, inte ens en bild….

  2. admin skriver:

    Nej, precis. Jag tror inte ett dugg på vad USA säger. USA skulle älska att visa upp honom död. Vilken trofé för USA. Såklart att allt var bluff från USA:s sida.

Kommentarer inaktiverade.