Edward Snowden

Jag fick goosebumps när det kom ut. Jag har väntat på detta som i stort sett alla vetat om mer eller mindre. Jag visste det redan 2000 då vi förbjöds att använda Eudora på jobbet då Echelon övervakade det. Echelon är väl den största i sitt slag på att övervaka folk över hela världen. Jag blev inte förvånad men den här killen gjorde ett stordåd!!

USA övervakar alla som är kritiska så även i Sverige och USA:s betongbunker ligger i Stockholm och CIA finns där såklart. Och om det är någon som hatar USA så är det jag.

Vad Edward Snowden nu har gjort är att sätta USA:s övergrepp på kartan. USA är fullständigt hänsynslösa och skiter precis i alla regler. Edward Snowden borde få medalj och jag hoppas att han håller sig undan och var han är nu vet ingen för han har lämnat hotellet.

Så länge vi har internet lika länge kommer det att finnas personer som läcker och det sprids omedelbart och alla kan läsa och spara ner och det spelar ingen roll hur många personer USA sätter i fängelse, helst då outsourcade i någon diktatur så att USA:s lakejer kan tortera dom lite grann. Jag tycker att det är underbart med denna rejäla smocka rätt i fejset på USA.

Nu har det blivit lite panik i världen.

En underrättelsekälla uppger för Guardian att USA:s kritik mot Kina när det gäller hackerangrepp är hyckleri.
– Vi har hackat alla, överallt. Vi gillar att göra skillnad på oss och andra, men vi finns nästan i vartenda land i världen, säger källan.

Det säger väl allt för det är ju bara scientologer, mormoner och ultraortodoxa judar som styr det landet och vilken syn dom har på sig själva. FY F@N! Guds utsända! Scientologerna vill ta över världen. Mormonerna vill ta över världen och likaså med dom ultraortodoxa av olika sorter. Egon höga som höghus med en moral lika med noll!

Var hör Obama hemma? Är han mormon eller scientolog? Det är inte så konstigt att det ser ut som det gör när det till och med på vissa ställen i stort sett är straffbart att inte tro på Gud!

Det är klart att dom vill ha koll på ALLT över hela världen på alla. Sen påstår dom att genom att övervaka alla så har tre terrordåd kunnat undvikas, bullshit!

Det finns ett mycket bättre sätt att undvika terrordåd. Sluta med alla övergrepp som USA är skyldig till för det finns en orsak till att USA är så hatat så till den milda grad att det finns folk som vill spränga USA i luften.

Inte nog med det USA sätter alla länder i väst i fara. Jäkla krigshetsare med den största noja man kan tänka sig.

Det blev ju så bra i Irak som dom dessutom ljög om så dom blev blå i fejset så gärna ville dom försätta det landet i kaos.

Det går inte att införa “demokrati” i länder. Det måste komma inifrån. Det finns inte ett land som har blivit bättre av USA:s invasioner. Ingen vill ha USA:s demokrati som inte är någon demokrati. USA är kanske det mest segregerade landet i världen med rasism och dom största klassklyftorna i västvärlden och med ett skyddsnät som inte är värd namnet.

– NSA har byggt ett system som kan fånga upp nästan allt. Med den kapaciteten kan större delen av all mänsklig kommunikation insamlas.
Med NSA:s dataövervakningsverktyg som kallas Boundless Informant (ungefär gränslös informant) kan NSA bryta ner den enorma mängd information som NSA samlar in från data- och telefontrafik.
Enligt Snowden finns inga skydd mot statlig övervakning.
– Du vet inte ens om vad som är möjligt. Utsträckningen av deras möjligheter är skräckinjagande. Du kommer aldrig att vara säker vilka skydd du än använder.
I mars i år samlades 97 miljarder underrättelseuppgifter in från datanätverk världen över. Mest information hämtades från Iran, följt av Pakistan, Jordanien, Egypten och sedan Indien.
Enligt en karta som The Guardian publicerar tillhör Sverige de minst övervakade länderna.

Mannen som röjde USA:s övervakning träder fram

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.