”Five Eyes”– Fem ögon

Detta förklarar ju saken. För det är USA, England, Kanada och New Zeeland som “skördar” mest sidor på bloggen och det är just sidor som är kritiska framförallt mot USA och Israel. Hahahaha! Vad fan ska man göra mer än att skratta. Nu har jag fått det bekräftat genom loggar där jag kan se vad dom gör.

Han som sitter på Bersham Ln, Badgers Dene, Grays, Storbritannien är med största sannolikhet en som tillhör GCHQ med tanke på vad han laddade hem. Jag utgår från att det är en han.

Alltså så sitter dom numera i hemmen på vanliga konton och laddar ner. Till vilken nytta ska detta ha? Planeras det stora övertagandet snart och så fängslar eller dödar man alla kritiska till främst USA? USA är väl experter på att lönnmörda folk.

Det var ett tag sedan jag såg besökare från Nasa, USA:s försvar och från Monterey den sistnämnda där det finns en specialiserad skola för cyberkrig.

Det skulle inte förvåna mig ett dugg vad dessa hemliga grupper planerar som t.ex. Bilderberggruppen med världens ledande politiker och chefer i näringslivet. Man kan ju tänka sig själv när en massa psykopater samlas och diskuterar för deras maktbehov är enormt som scientologer m.fl. hybrisgrupper. Och dom flesta i det “högre” skiktet är psykopater. Dom klarar inte av något annat för dom måste vara chefer. Jag läste någonstans att Bildt sitter i den gruppen. Behöver inte vara sant men låter troligt.

USA och England är ju precis samma skit fast i två olika högar. Även Ryssland “skördar” har jag sett och det är inte enbart spammare.

En sak är då säker, Internet är vårt stora misstag och att i stort sett alla går omkring med sina egna buggar, “smartphones”. Och med appar av olika slag där folk ger över sina liv till “Five Eyes”.

Jag är så jävla glad att jag inte längre är ung och stackars unga människor som nu går in i “1984” och “Du nya sköna värld”. Jag läste att det finns en dåre som tror att vi om 80 år kommer att bli odödliga då våra sinnen kan laddas upp i Google och vi kan vandra mellan olika virtuella världar, snacka om hybris! Vilka skulle då få tillgång till detta odödliga!? “Detta” vill verkligen kontrollera världen i en framtid.

Internet gör oss dessutom till brottslingar av olika slag som pedofiler, sexförövare, bedragare, mördare och gud vet allt. Internet gör folk till levande zombies och det är bara att se hur det ser ut på stan där alla har näsan i en mobil och skiter i sina barn, partners. Män blir till sexmissbrukare och klarar inte av livet i IRL och blir ensamma och näthatare. Kvinnor blir också missbrukare men mer inriktade på kärlek och blir lurade på både pengar och kärlek. Snart kommer ingen att klara av det verkliga livet.

Edward Snowden har gjort en heroiskt insats så vi fått bekräftat det många av oss har misstänkt!

Sen kan man också fundera över hur allt det material som Kungliga biblioteket samlar in genom nåt projekt som kallas för Kulturarv. Samlas allting in som finns i Sverige? Hur används det materialet? Kan vem som helst ta del av det? Ja, säkert. Dom samlade in min allra första hemsida 1996. Hela min Mobbning-sida ligger i en amerikansk databas som jag hittade av en tillfällighet när jag sökte på något.

Google är ensam på täppan och Bing är ju precis samma sak. Det är klart att att allt samlas där i något gömsle som folk söker på. Google har dessutom blivit mycket sämre och styr gärna ens sökningar. Och det har naturligtvis ett syfte.

Det enda vi kan lita på är att dom alltid ljuger och det spelar ingen roll hur dom försäkrar oss om motsatsen.

Nu har dessutom Obama utsett en ny CIA-chef som är kritiskt till dagens övervakningssystem!? Pyttsan heller, det är precis samma skit.

Genom en topphemlig operation med kodnamnet Tempura har GCHQ sedan början av 2012 massavlyssnat stora delar av världens Internet-trafik.

Det som överraskar är omfattningen på den brittiska massavlyssningen: telefonsamtal, internetsökningar, datatrafik och meddelanden på sociala medier. Enligt The Guardian så kan GCHQ lagra all information de får under hela tre dygn. Under de här tre dygnen arbetar hundratals analytiker vid GCHQ med att plocka ut det intressanta.

Tempura började köras i full skala i början av 2012 och redan i maj samma år arbetade hela 300 analytiker från GCHQ med materialet. Britternas analys görs inte isolerat utan tillsammans med kolleger från USA. Det brittiska materialet matchas nämligen med vad deras amerikanska motsvarighet, National Security Agency, NSA, fångar upp via sin omfattande avlyssning. På NSA arbetade parallellt med britterna 250 analytiker.

IT-expert: ”Britterna verkar ha helt fria händer”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.