Danska bönder gräver guld i öst

Så här får man INTE skriva i kommentarsfältet på Svd. Då blir du raderad snabbt som attans! 🙄

Det är skit med hela köttproduktionen! Ska vi överhuvudtaget inte ha någon produktion i Sverige? Om det blir kris ska vi då inte kunna vara någorlunda självförsörjande? Danskt kött är vedervärdigt! Jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att köpa danskt kött, inget annat kött utanför Sverige heller för den delen. Nu har danska bönder köpt gårdar i Östeuropa. Säger det ingenting alls? Lantarbetare går på slavlöner så att köttet ska bli ännu billigare så att svenskar kan frossa ännu mer i plågade djur. För det ska ni ha klart för er att det är inga godbitar ni har på tallrikarna. Men å andra sidan blir folk bara mer och mer empatilösa. Det är fruktansvärt att se hur kalla och hårda människor har blivit. Ett ego som sprider sig som ett virus. Själv äter jag bara vilt och det kanske två gånger i månaden. Jag äter bara den lax som fiskas i Stilla havet när den finns i butik och fisk från Västkusten. Vi borde värna om det svenska jordbruket och om våra mjölkbönder och betala dom stackars kronorna mer för att få svensk mjölk och svenskt kött. Folk borde skämmas som bara jagar billigt för att få äta kött varje dag. För att inte tala om köttet som importeras från Sydamerika det är ju fan-i-mig inte riktigt klokt! Ni skyller bara på politiken men ni har väl själva ett val!? Ska vi inte ha något svenskt jordbruk?

(Vi äter mycket danskt kött i Sverige och annat utländskt och därför försvinner även vår inhemska produktion.)

Ja, vad säger denna blick och då är detta från Sverige. Grisar är inte dumma dom vet precis vad som pågår! När det är dags för en ny kull går galten fri i gångarna och betäcker dom fastlåsta suggorna. Undrar hur många zofiler det finns i sådana stallar. Urrrk!! Förr i tiden skötte djuren det ute i det fria när det så behagade dom. Precis som det ska vara. Stackars sugga som bara kasseras när hon inte orkar mera. Hoppas att det slår tillbaka genom sjukdomar och helst på dom som äter detta. Galna grissjukan eller nåt.

I dagens stallar kan bara finnas sadister och i slakterierna i synnerhet. Det finns ingen normal människa som klarar av det.

Är det från sådana här grisstallar folk i EU nu ska få sitt kött!?

Man ska ha klart för sig att djur har det absolut förfärligt i övriga Europa och i synnerhet Östeuropa. Vi vet inte vilket foder dom får, vi vet inte heller om innehållet är det är som står på paketen då folk inte tycks dra sig för en sekund att välja fusk. Det borde också vara en varningsklocka att INTE köpa danskt kött eller annat kött från EU. Danskarna tycks inte heller dra sig för att utnyttja fattiga bönder från öst. Skrämmande! Nej, inte egentligen! Det är så det ser ut i dagens EU. Tänk om köttet prepareras på något sätt att folk blir beroende av kött. Har någon kollat det? Ingenting förvånar idag då folk kan hitta på precis vad som helst. Snart finns väl Monsantos i den branschen också med sitt gift.

Avkastningen säger en hel del och jag tror knappast att det finns någon kontroll överhuvudtaget hur djuren mår. En dag slå det tillbaka! Köttet ger cancer efter ett ensidigt ätande år ut och år in men det vet man sen länge men ingen lyssnar på det örat och så tappar vi kontrollen när köttet produceras i ett korrumperat östland och vi vet inte vilka gifter som djuren matas med heller. Vad menas med Östeuropa? Rumänien, Bulgarien dom i så fall mest korrumperade länderna inom EU.

Danska jordbrukare har i flera år köpt det ena lantbruket efter det andra utomlands, något som visat sig vara en guldgruva. Tolv danskägda svinuppfödare i Östeuropa har sexfaldigat avkastningen på fyra år, från motsvarande 85 miljoner svenska kronor under 2009 till nästan 570 miljoner i fjol, skriver Politiken.

Danska bönder gräver guld i öst

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.