USA.s politik är ju helt sinnessjuk!

Så här fungerar en narcissist/psykopat om det hade rört sig om en person. En sådan ser sig själv som den som har all rätt i världen att bete sig precis hur som helst och som gagnar hans intressen.

Den enda som kan kallas förrädare här är ju USA!! Dumma, Dumma USA! Plong, Pling, Ploooong!

Men dumma människor tänker inte klart utan dom använder sin primalhjärna och då kan otäcka saker hända. Nu börjar jag faktiskt undra över om Obama är så bra egentligen? Jag trodde faktiskt att han kunde göra något positivt även när det gällde rasismen men icke! Det är riktigt otäckt med alla dessa torkreligiösa av olika sorter som finns i USA, riktigt otäckt. För vet man vad Scientologernas mål är och Mormonernas och dom Ultraortodoxa judarnas mål och även övriga högerextrema religiösa vill, kan man hålla sig för skratt. Dårarna som tror på kreationismen är också riktiga stollar.

-Det har talats om förräderi. Men man måste fråga sig vem som har förrått vem, säger Ecuadors utrikesminister Ricardo Patiño vid en presskonferens från sitt hotell i Hanoi.

Patiño hänvisar till Edward Snowdens asylansökan, där Snowden säger att USA avlyssnar merparten av all kommunikation i världen. Utrikesministern säger att USA därmed inte bara kränker sina egna medborgares rättigheter utan rättigheterna för alla människor i hela världen.

– Snowden är ingen förrädare och ingen spion, han är en visselblåsare och har berättat en viktig sanning för allmänheten, sade Wikileaks-grundaren Julian Assange vid en presskonferens från Ecuadors ambassad i London.

USA skärper tonen om Snowden

För mig har det varit självklart att Snowden har lagt ut rökridåer för skulle han basunera ut vilken flight han skulle ta och vilken avgång så är man dum i huvudet om man har trott på det. Det är klart att han och hans vänner gör allt för att finta USA. Och han har vänner över hela världen.

Vad kommer härnäst att avslöjas? Jag tror inte att jag skulle bli förvånad.

Men det är klart att i längden kan det kanske vara svårt då USA har schakaler över hela världen. USA skulle inte dra sig för någonting! Drönare kanske? USA älskar att döda folk skyldiga eller ej. Drönare kränker länders suveränitet. Vadå!? En drönare mer eller mindre är skit samma.

USA är världens farligaste land med världens största terrororganisation som ställer sig frågan “Varför hatar dom oss så” som idioten Bush uttryckte det i TV runt 2001.

NSA USA:s hemligaste spionfirma
Inte nu längre tack vare Edward Snowden!

Ock så lullar vi in i 1984 och du nya sköna värld som påtända där knarket är Facebook och smartphones där “knarket” blir ännu fler attraktiva beroendeframkallande appar m.m. Bröd och skådespel åt folket ni vet som dom gamla grekerna.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.