Hells Angels

Detta pack! Såg på UG ikväll och såklart att dom finns där med lönegarantier. Det var min första tanke, Hells Angels. Att det drägget hittar allt som kan utnyttjas är inget nytt men det som förvånade mig allra värst och fick mig att tappa hakan är slappheten inom myndigheterna som hanterar detta. Sen var det folk från Bosnien också och det förvånar mig inte heller vilka trakasserade en kvinna som sen slutade.

Vilken ansvarstagande person står ut att arbeta i en sådan miljö där folk kan få miljoner miljoners genom att bluffa. Länsstyrelsen verkade ha drabbats av ett utmattningssyndrom. Skatteverket likaså.

Det finns naturligtvis insiders som gör detta möjligt. Advokaten i början av programmet måste ju vara helt dum i huvudet om inte han upptäckte något. Några torpeder och hot mot familjer tillhör vanligheterna i HA:s vardag och kanske finns dom även här och hotar folk. Sen en annan person med blaskig blick som såg ut som ett fån och stod där och bara jamade.

“Peter” är naturligtvis en från Hells Angels. Det kom ju också fram i slutet att Hells Angels sysslar med detta men “Peter” får iallafall inte ut något mer. Men dom är som löss, svåra att bli av med. Att vi, skattebetalare ska försörja dessa grovt kriminella är helt sanslöst.

Intelligenta är dom inte men sluga och desto mer muskler desto mer korkade. Lata, onda och psykiskt störda ställer dom till ett helvete för vanligt folk! FY F@N! säger jag. Och den där vidriga Peter Schjerva som påstår att en MC-klubb är inget gäng. Jo, dom är det! Han är en ju en av Hells Angels och dom är löss rakt av.

Det är klart att det finns vanliga människor som är motorcykelintresserade men för bövelen blanda inte in dom där brottslighet och hat råder. Peter Schjerva är en ordbajsare av stora mått dessutom. Vem orkar läsa dessa haranger av dravel som han har kletat ner i olika forum.

Det borde vara västförbud för dessa kriminella löss och sen borde dom förbjudas som i Tyskland. För Hells Angels står för mycket grov brottslighet men även andra kriminella som Bandidos, Brödraskapet Wolfpack, Outlaws och undergrupperna Red & White Crew och Red Devils m.fl.

Jag har skrivit tidigare om dessa kriminella gäng. På min förra arbetsplats blev det en stor omorganisation och folk sades upp åt höger och vänster och en ny chef och en ny ekonomiskt ansvarig anställdes. Den städfirma som vi hade haft länge och som var superbra och trevliga. Dom slängdes ut och in kom något som inte var bra. Ingen kunde svenska och vi fick inte prata med dom och två sprättar kom ibland som om dom ägde arbetsplatsen. Jag hade aldrig sett dom tidigare och jag undrade naturligtvis vilka dom var. Den ene sa: “Ska vi ha namnbricka på oss, eller!”. Ja, tyckte jag. Inget vett överhuvudtaget.

Jag blev väldigt misstänksam och jag gick in på deras hemsida och det var en proffsig sida med personer som såg svenska ut. Personalen fick utbildning, fortutbildning och det användes enbart miljövänliga medel bla bla bla…. Nu vet jag att MC-gäng och andra kriminella sysslar med den här typen av företag. Jag är säker på att dom som arbetade hos oss där ingen var svensk och pratade mycket dålig svenska eller ingen alls var svart arbetskraft, människohandel och det var väl därför vi inte fick prata med dom. Dom såg dessutom mycket hunsade ut och det kom ständigt nya personer. Dom städade mycket dåligt dessutom.

Då gick jag till facket och tyckte att dom skulle kolla upp det företaget. Efter ett tag försvann dom och inte ord mer om det. Sen kom ett vettigt städbolag men dom som petades bort, ett sådant städbolag som dom finns det bara ett av. Men dom fick arbete på slottet så dom fick det säkert bättre. För dom var verkligen ansvarsfulla och trevliga.

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.