Astrid Lindgren International Airport

Varför ska man överhuvudtaget döpa om Arlanda!? Löjligt!
Raoul Wallenberg International Airport, USCH!! Icke att förringa hans insatser men det finns många minnesmärken över honom redan. Det känns som israellobbyn är i farten igen.

NEJ! och åter NEJ! Han var ju inte ens svensk utan amerikansk. Måste man nu döpa om Arlanda så tycker jag att det finns bättre namn som Astrid Lindgren eller Alfred Nobel.

Om man nu vill ha en person med politisk bakgrund så tycker jag att Dag Hammarskjöld som ett bättre alternativ. Han mördades av IDF, som då var en terrororganisation, när han ville ha en lösning mellan Israel och Palestina.

AIPAC och ADL som är två stora mycket aggressiva ultraortodoxa judiska lobbygrupper som nu finns i Sverige också är väl i farten igen som vill att vi alltid ska påminnas om förintelsen. Nej, fy tusan säger jag!

I listan på DN finns många judar som tillhör lobbyn på ett eller annat sätt.

Vi ska inte ha namn på flygplatser som har en stark politisk anknytning och som gör oss nedstämda. Det ska kännas positivt att komma till en flygplats.

Tänk att se en logga på det här viset på Arlanda (Astrid Lindgren Internationell Airport)

Raoul Wallenbergs namn förtjänar att flyga världen runt som en påminnelse om vad en enskild människa kan uträtta i humanismens namn.

Det där tror jag inte en sekund på, tvärtom! Det kan skapa irritation istället.

”Döp om Arlanda till Raoul Wallenberg Airport”

Det här inlägget postades i In the air, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.