Om Arlanda

Ja, diskussionen har gått på idag. Lite skäll har jag fått men så blir det alltid när jag kritiserar den judiska lobbyn men orka. Tänk om folk ändå kunde läsa ordentligt. Många unga personer har absolut svårt med läsförståelse. SUCK!

Som chefen för Arlanda uttryckte sig, det får räcka att Raoul Wallenberg hänger på väggen. Det har inte jag sett då men jag har väl rest från en annan hall.

Här en mycket tänkvärd blogg med tankar som gör att han blir illamående. Jag håller med honom. Dessutom håller han den palestinska fanan högt! Palestinavän som jag.
Därför blir jag illamående av ”Raoul Wallenberg Airport”

Men många kommentarer på artikeln i DN var mycket bra och jag lägger några här.

“Skärp er…. Det är en flygplats, infrastruktur inte ett politiskt monument. Wallenberg-familjen kan bygga en egen flygplats. Ska Houston Airport i Texas USA byta namn till Bin-Ladin Airport för att den Saudiska-familjen äger den?
Göran Svensson, 11:22, 10 juli 2013”

“Har familjen Wallenberg drabbats av hybris? Ska vi döpa om Stockholm Västerås Airport till “Marcus Wallenberg Airport”, Stockholm Skavsta Airport till “Jacob Wallenberg Airport”, Stockholm Bromma Airport till “Peter Wallenberg Airport” (de har ju båda inte så långt kvar) o.s.v……
snöflingan, 10:46, 10 juli 2013″

“Löjlig utländsk vana att döpa flygplatser efter personer; retar mig alltid på flygplatser som är döpta efter någon lokal politiker. (Exempel: Flygplatsen i Manila heter numera Ninoy Aquino men kallas forfarande MIA Manila International Airport i folkmun; tom på vägskyltar!) Wallenberg har ju inget med Arlanda eller Stockholm att göra. Dessutom helt förkastligt att döpa om saker, ett namn är ett namn. Kanske ska döpa om ungarna p.g.a. någon nyck?
Mats Wern, 10:43, 10 juli 2013”

“Vad är detta, en “vem är bäst?”-tävling? Gillas Raoul verkligen av alla (förutom hans familj, förstås!), eller ska alla andra också föreslå namn på platser till höger o vänster? Jag tycker i så fall att Arlanda döps om till “Jonas Gardell International Flower Gay Power Airport”! Frågor på det? (Bra förslag!)
T FM, 10:20, 10 juli 2013″

“…. och varför inte Folke Bernadotte???? Det fanns fler än Raoul Wallenberg som gjorde stora insatser.
Malte, 09:24, 10 juli 2013″

Raul Wallenberg var en mycket hedervärd man men tyvärr används han alltför ofta av Israellobbyn för att dölja det faktum att israelerna mördade den lika hedervärde Folke Bernadotte när han försökte få till någon form av rättvisa i Palestina. Dessutom är namnbyten på stabilt geografiska platser för att hedra ogeografiska personer en ganska löjlig verksamhet. Särskilt när namnet får ett tungt påhäng på främmande språk. Låt klåfingrigheten vika. Byt inte namn på Arlanda.
Söököjan, 08:30, 10 juli 2013”

“Arlanda bör inte heta något annat än Dag Hammarskjöld Airport. Hammarskjöld var till skillnad från Wallenberg vald av världssamfundet, blev beundrad och respekterad av en hel värld som FN:s engagerade djärve generalsekreterare under kalla krigets isigaste år, en orädd obekväm röst för USA som Sovjet, dog på sin post möjligen mördad. Otroligt att enskilt mod redovisat på högsta politiska och diplomatiska nivå idag inte skulle vara politiskt korrekt nog för lobbyintressen i hans eget land
Margareta Svensson, 03:22, 10 juli 2013”

”Döp om Arlanda till Raoul Wallenberg Airport”

Om nu Arlanda kommer att döpas om så ska det vara en SVENSK!! Det finns många svenska personer som har gjort heroiska insatser under andra världskriget.

Det här inlägget postades i In the air, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.