Den inbyggda rasismen i USA

Jag har suttit och läst i “Murderpedia”, finns i länklistan, om vilka straff folk har fått för olika brott och det är alldeles otroligt azzå!

Det finns ett brott som bara gäller för svarta och som kan ge dödsstraff och det är “Attempted murder”, ingen vit hittills har jag sett som fått långa eller dödsstraff för det brottet och det finns ingen vit i dom listorna som gäller USA som har den brottsrubriceringen.

Sen har vi “Rape” det kan ge dödsstraff för en svart men inte för en vit för där måste det till ytterligare en brottsrubrik, som våldtäkt, mord eller rån. Ingen vit i dom listorna har enbart våldtäkt som brottsrubricering med dödsstraff!

Det är skrämmande men visar just på den inbyggda rasismen. När det gäller George Zimmerman så är han en känd rasist och han lydde dessutom inte polisens order att stanna i bilen utan han gick ut och sköt Trayvon Martin för att han hade en hoodjacka och med det upplevdes han som hotfull!!?? Jag hörde på P1 att man vill ha bort svarta från Washington för man vill ha den staden vit. Är USA på väg mor apartheid igen? Zimmerman kallar sig själv för “Hispanic”, pappa från Österrike tror jag och mamma från Mexiko. Jojo.

Det är ju fruktansvärt det blir bara värre och värre.! Är det det här att vänta?

Kommer folk att få se dessa affischer igen på gator och torg?

Det här inlägget postades i Allmänt, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Den inbyggda rasismen i USA

  1. noboytoy skriver:

    Det här är ju inte klokt! Går vi tillbaka i historien på alla områden eller vad är det som händer?

  2. admin skriver:

    Ja, det verkar inte bättre och kvinnomorden ökar också drastiskt både här och i USA och det är också ett slags rasism.

Kommentarer inaktiverade.