Vad är meningen med bröstvårtor?

Hehehe….. Ibland kollar jag rubrikerna på träskforumet och såg denna rubrik. Lite roligt.

Satt här och kollade på mina bröstvårtor, och jag börjar undra vad gör mäns bröstvårtor. Jag kan förstå kvinnors genom amning och så. Men varför har män bröstvårtor? Jag har aldrig använt dom till något.

Vet inte hur gammal trådskaparen är men det är klart att man kan undra över det. Men så kom då ett vettigt svar på den frågan. Han skriver:

Män har bröstvårtor därför att alla foster är flickfoster från början, män är medicinskt sett en avvikelse medan kvinnor är grundkonstruktionen. Detta är ingen feministisk genusteori utan ren och skär vetenskap.

Jo, det är sant och i bibliska termer är mannen född ur kvinnans revben och inte tvärtom. Kvinnan är grundkonstruktionen. Män är ofullbordade kvinnor. Är det kanske därför män alltid måste hävda sig på något sätt. Att så många män känner det någonstans.

Män kan få bröstcancer och bilda bröstmjölk.

Mannen bildas från kvinna
Mannen må vara norm i samhället, men det är kvinnan som är naturens grundrecept. Forskningen om genskador och hormonrubbningar ger oss ny kunskap om hur könspräglingen i fosterlivet går till.

Mannen bildas från kvinna

Detta är iallafall helt sant!

Det här inlägget postades i Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vad är meningen med bröstvårtor?

  1. noboytoy skriver:

    Moahaha! De är förvirrade över sina bröstvårtor, de små liven:):)
    Om det kommer till deras kännedom att alla män är skapade med utgångspunkt från det kvinnliga könet, så får de kanske en lite mer realistisk bild av sig själva? Eller börjar de lipa?;)

  2. admin skriver:

    Jag fick mig ett gott skratt och kunde inte låta bli att lägga in det här. Men det kanske är en förvirrad ungdom som allvarligt undrar över detta och då är ju träskforumet rätta platsen att fråga på…. 😀

Kommentarer inaktiverade.