EU-beslut skapar spänning

Den förre utrikesministern Avigdor Lieberman, som själv är bosättare, anser ändå att Israel bör slå tillbaka mot EU utan pardon:
– Om EU särbehandlar bosättningarna på så kommer vi att se till att Europa inte längre får något inflytande över regionens framtid. De kan inte längre vara våra partners.
Sedan 2003 är EU, jämte USA, Ryssland och FN, en part i den ”kvartett” som står faddrar för den fastkörda fredsprocessen. Israel, anser Lieberman, bör utesluta EU från kvartetten. En rad andra ministrar pläderar för liknande drastiska stridsåtgärder, som att blockera palestinsk export till EU eller förbjuda EU:s biståndsprojekt på Västbanken.

Avigdor Lieberman har ju en vit fläck i hjärnan. En rysk högerextremist, ja galna är dom allihop dessa ultraortodoxa judar. Nettan är ju helt stollig som han gastar i tid och otid. Men dom är väl mer eller mindre knäppa i Knesset också.

Jag köper aldrig några varor som kommer från Israel överhuvudtaget och misstänker jag någon vara ometiketterad avstår jag hellre. För det är inte ovanligt att israelerna gör detta för att prångla ut sina varor. Bosättarna är riktigt otäcka vilka också mördar palestinier hur som helst och trakasserar dom på värsta tänkbara sätt.

Israel är en ockupationsmakt och kommer alltid att förbli så. Det finns ingenting som kan ändra på det så länge dom beter sig som dårar!

Om nu EU genomför detta så är det, det bästa EU gjort.

EU-beslut skapar spänning

Om man vill ha rättvisa ska man bojkotta varor från Israel. Här en sajt med varor och tjänster från Israel.

Isolera Israel NU!

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.