Frågetecknen kring krigsreporterns död

För mig är det självklart så, att han mördades av FBI/CIA. För mig finns det ingen som helst tvekan om det. Michael Hastings var ytterligare en som hade upplysningar som kunde underminera USA:s redan skitiga byk och man vill inte ha en Snowden eller Manning till. Det är inte första gången USA mördar personer som upplevs som hot. Att man har mixtrat med bilen är helt klart. Det kommer aldrig att “utredas” då locket läggs på och det ljugs som vanligt från USA då dom aldrig kan säga ett sanningens ord men det vet vi.

Skulle en “Mercedes C250” börja brinna på det viset? Nenene…

Michael Hastings, 33, var den unge och orädde krigs- korrespondenten. Hans intervju i tidningen Rolling Stone ledde till att den högste militäre ledaren i Afghanistan, amerikanske generalen Stanley McChrystal, sparkades av Barack Obama.
Den 18 juni omkom Hastings i en bilkrasch – bara timmar efter att han mejlat kolleger och vänner att FBI utredde honom. Hans sista ord i mejlet har fått många konspirationsteoretiker att misstänka att han inte dog i en olycka: “Jag har en stor story på gång, och behöver hålla mig undan ett tag”.

Klockan 04.20 på morgonen den 18 juni kör en Mercedes C250 på Highland Avenue söder om Melrose Avenue i Los Angeles. Föraren i bilen förlorar kontrollen och kraschar mot ett träd. Bilen brinner kraftigt och föraren, som är ensam i bilen, avlider omedelbart.
Den omkomne personen är den prisbelönte amerikanske Rolling Stone och BuzzFeed-journalisten Michael Mahon Hastings, konstaterar polismyndigheten LAPD i ett pressmeddelande den 22 juni efter att ha fått identiteten bekräftad.

Finns det någon som tror att detta hände beroende på att Michael Hastings körde som en dåre? Att Hastings körde i 100 knyck typ och körde in i ett träd…. Aldrig i livet!! Detta är ett verk av FBI/CIA!! Dom är värre än värsta maffian!

Frågetecknen kring krigsreporterns död

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.