USA: Ingen tortyr väntar Snowden

Men vad tusan! Hahahahahahaha! USA är på skämthumör. Snowden kommer att bli torterad och trakasserad och risken är överhängande att han kommer att bli avrättad. Det finns ingen som helst tvekan om det. INGEN TVEKAN! Bradley Manning har blivit torterad och trakasserad i USA. Eftersom Snowden verkar ha begått ett allvarligare brott än Manning kommer Snowden att avrättas det tror jag absolut. Och kanske Michael Hastings var ett ännu allvarligare hot om det han visste och därför mördades nyligen i en “bilkrasch” i “förebyggande” syfte. En vanlig strategi från CIA/FBI.

Anklagelserna mot Snowden är inte belagda med den typen av straff, enligt ett brev från USA:s justitieminister Eric Holder daterat i tisdags. Och USA “skulle inte yrka på dödsstraff även om Snowden skulle åtalas för ytterligare brott belagda med dödsstraff”.

”Tortyr är olagligt i USA” slår han också fast i brevet. Han skulle åtalas i en civil domstol, säger Holder som anser att försäkran från USA eliminerar grunderna på vilka Snowden sökt asyl.

Snowden är, trots att hans pass dragits in, fortfarande amerikansk medborgare och har rätt till ett pass med begränsad giltighet som tillåter honom att återvända till USA.

Men Ryssland vidhåller att man inte kommer att utlämna Snowden, säger Dmitrij Peskov, talesman för president Vladimir Putin.

USA: Ingen tortyr väntar Snowden

Är det någon som tror på USA:s försäkran? Såklart inte! USA har bara lögnen som riktmärke och vi är fler och fler som upptäcker detta. Tortyr är enligt lag förbjudet i USA och det är därför man outsourcar till fängelser utanför USA där tortyr är OK. Kanske Snowden kommer att placeras på Kuba.

Obama är precis samma skrot och korn som tidigare presidenter Samma skit fast i olika högar. Han kanske är värre.

Hur var det nu när USA invaderade Irak. Ett ljugande utan dess like om att Irak hade kärnvapen för att kunna invadera. Ljug och återigen ljug! Vad är det som säger att Snowden inte kommer att avrättas? Nada. USA:s skurkmetoder är något i hästväg. Kommer USA att skicka en hitman med ett förslag som inte går att motstå ens för Putin. Förslag har och kommer att ges men jag tror inte att Putin kommer att utlämna Snowden däremot kan Putin själv få ta del av det material som Snowden har kvar att visa upp.

Läste i en annan artikel om detta ”United Stasi of America” och det är så det är. Det är bara att byta ut CIA mot Stasi för det är samma sak.
”United Stasi of America” på ambassaden

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.