Som man bäddar får man ligga

Jo, det är en slogan som är bra och användbar i vissa sammanhang. USA skapade internet till oss alla för att övervaka och spionera på oss har nu själva fått känna på dess baksida. Internet skapades av USA:s försvar under 1960-talet och det säger sig självt att det inte var för att vara hyggliga mot världens folk utan det fanns en helt annan agenda.

USA har skjutit sig i foten mer än en gång. Internet har också skapat kanske den största brottslighet som finns någonsin inom alla områden. Är internet värt det för oss övriga? Vi har i och för sig sett USA:s ruttna spel bakom kulisserna och deras ljugande för att kunna invadera folk som dom tycker illa om och deras mål har varit att själva styra över oljan och att bomba länder till demokrati för det har Gud sagt.

Barack Obama som så många med mig hade hoppats på skulle innebära förändringar är kanske den värste av alla presidenter då övervakning och spioneri har ökat dramatiskt. Dom outsourcade fängelserna som han skulle stänga m.m.

Obama som stod i Egypten för några år sedan och pratade om förståelse, respekt och överlappning mellan länderna i Mellanöstern och USA och övriga västvärlden. Öhhhhhhh! Jo men visst! Det har ju blivit såååå bra!

Att USA mördar personer som dom anser kan hota landets image är inget nytt i och för sig. Det sista offret var krigsreportern Michael Hastings. ”Kremeringen” gick ju snabbt och bra. Det sa PUFF! så var både Hastings och det som fanns i bilen borta. Han hade saker som han hade tänkt avslöja. Den risken ville inte Barack Obama ta. Jag hoppas att det materialet finns gömt någonstans.

Idag är bilarna så datoriserade att det är mycket lätt att manipulera/installera program så att någon annan gasar/bromsar/styr och det tror jag hände Hastings för ingen ny Mercedes går ”bananas” på det sätt som har beskrivits och visats i pressen.

Snowden har nu kommit ut med ytterligare ett avslöjande att USA har betalat England en miljard kronor för att ta del av den övervakningen genom att utveckla ett spionprogram. Och det är så att USA/England övervakar hela världen. ”Visselblåsarna” får helt enkelt ändra taktik i framtiden. För dom kommer inte att skrämmas om Manning får ett långt straff. Det är som med dödsstraffen i USA, det bara ökar brottsligheten istället.

Jag tror att dom länder som skräms av detta helt enkelt får lägga om sina strategier för hur dom handhar kommunikationer i framtiden.

Alla länder spionerar i någon form. Men vi kanske ska ställa oss frågan om detta är värt ett internet som så gravt spelar USA och England i händerna och som ger all information om folk och fä. Nu diskuteras det kontantlösa samhället med motiveringen att stoppa alla rån och hur kostsamt det är och det stämmer i någon mån. Men det finns naturligtvis en agenda bakom det också. Då har den slutgiltiga kontrollen över folk tagits. Till slut behöver vi inte ens tänka utan det sköter staten om. I framtiden kommer folk att gå omkring som lallande idioter och bara säga Ja Amen! och så får dom ett piller till.

För en sak kan vi vara säkra på att all den information om oss kommer att användas i en framtid som AIPAC:s ledare i USA skrek i en talarstol om den nya ”Världsordningen” i en dokumentär som handlade om ”Krig i Guds namn” där visionen ÄR att ta över världen.

Vilka ska vi vara rädda för, dom extrema ultraortodoxa judarna eller islamisterna eller mormonerna eller scientologerna eller andra extrema högerreligiösa riktningar i USA och övriga världen? För alla dessa extremer anser sig vara Guds utsända på jorden.

Det var kanske dumt att skilja kyrkan från staten. Nu är jag ateist själv sen många år tillbaka men jag tycker inte om det som händer i världen. I Malmö har vi ett litet Mellanöstern och judar hatar muslimer lika som tvärtom och så har det varit sen flera tusen år tillbaka. Men judar har en förmåga att ta på sig ”offerkoftan” och ser inte själva vad dom ställer till med som i Israel där dom ultraortodoxa/bosättarna äter sig in som mördarbakterier på Västbanken påhejade av mycket starka lobbygrupper som AIPAC/ADL. Och även det extrema förtryck av palestinier i Gaza. GUD har gett dom marken skriker bosättarna i Israel!? Vilken jävla rappakalja.

När det gäller dom extrema riktningar inom proisraeliska AIPAC/ADL som använder sina vassa armbågar i världen nu även i Sverige. Det senaste att döpa om Arlanda efter Raoul Wallenberg. Och den från Texas extremt ultraortodoxa judiska familjen i Göteborg som vill ha hemundervisning för dom stackars döttrarna men blivit nekade. Det propageras hejvilt överallt, i filmer, radioprogram, TV och i böcker så matas vi hela tiden.

Det finns ingen gud! Gud är något som patriarkala gubbar har hittat på för att ”hålla ordning” på kvinnor och barn och ta över det som dom ser som sina revir. Ingenting annat och det gäller ALLA religioner, islam, katolicismen, protestantismen, alla religioner som finns i Asien, allt handlar om förtryck i mer eller mindre form. Dom är patriarkala och har ingenting med godhet, demokrati eller jämlikhet att göra.

Jag skulle aldrig någonsin besöka ett muslimskt land eller Israel eller USA , inte heller i dagens Ryssland som verkar bli mer och mer diktatoriskt. Ja, det finns många länder.

Det är naturligtvis fruktansvärt det som hände under andra världskriget där judar, oppositionella, handikappade, romer, homosexuella m.fl. mördades men ingen pratar om dom över 50 miljoner som mördades på olika sätt under Stalins skräckvälde och som fortfarande fungerar där folk skickas till “arbetsläger”, förgiftas och mördas i forna Sovjetunionen.

Det har även gått en serie på TV för ett tag sedan som handlade om homosexuella inom det amerikanska försvaret. Synen på homosexuella i USA:s försvar är kanske hundra gånger värre än i Sverige, så hemsk att man hellre tar in personer som sitter på livstid för hemska våldsdåd, utbildar dom och skickade dom till Irak.

Någon kanske kommer ihåg om den våldtagna 14-åringen där hon och hela hennes familj sedan mördades mycket brutalt? Jo, det var en av dessa grovt kriminella livstidsfångar som stod för den “bragden”.

”Varför hatar dom oss så!?”, utbrast Bush vid något tillfälle och vi ska minsann ”röka ut dom ur deras hålor”. ”Ondskans axelmakter” m.m. efter 11 september. Låter precis som Gamla testamentet. Jojo, det kallar jag för respekt….. eller respekt från USA:s synsätt sett. Det är där man kan ställa sig frågan ”om orsak och verkan”. Det vet USA ingenting om. Men jag har slutat att förvånas idag över USA:s dårskaper.

Nu har USA godkänt en lag där det är OK att gå ut med om man är homosexuell inom försvaret och ingen kan avskedas från försvaret på grund av det. MEN vad hjälper det? Jag tror inte att hatet mot homosexuella minskar det minsta kanske tvärtom.

Jag har sett att ”någon” har vänt sig till mitt webbhotell och klagat när det gäller våldtäktsmannen Staruss-Kahn, är det ADL och Co? Även Wonna har känt sig blivit trampad på tårna eller någon i hennes omgivning. Jaja. Om henne ska jag skriva ett inlägg om i ett senare inlägg.

ADL är en riktigt otäck organisation, startad i USA förstås. Det är en judisk organisation som dammsuger allt och då menar jag allt och dom anmäler precis allt som dom upplever som antisemitiskt. Även sådant som ingen annan människa kan koppla till antisemitism anmäls. Dom är inte riktigt kloka helt enkelt. Jag är inte antisemit, men jag hatar extremism.

Jag är kanske antisionist om det innebär att jag avskyr Israel och vad allt vad den ockupationsmakten står för, för det gör jag och jag anser att Israel borde upplösas för Gud är ingen jäkla mäklare som har rätt att ge fundamentalisterna någon som helst mark och definitivt inte helt öppet stjäla mark och hus från palestinier och skjuta ihjäl dom.

Och till dom som känner sig kränkta, jag håller mig inom lagens riktlinjer så ni kan klaga bäst ni vill men jag ska ge er ett litet tips, gå in och härja på Flashback istället för jag är en västanfläkt mot vad som finns där. DÄR kan man prata om hets mot folkgrupper, handikappade, religioner m.m. Men vi har också den värsta islamofoben i Malmö Hans C. Petterssom med sin ”Jihad”-sajt och på den andra ytterkanten muslimen som hatar judar så till den milda grad att han har suttit fängelse för sin ”Radio Islam”-sajt.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Kultur, Litteratur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.