Jag tror att det är en HOAX!

Jag tycker att larmet om attacker från al-Qaida kommer liksom väldigt lägligt då USA har avslöjats med sin avlyssning av världens folk. Det kanske beror på att nu övertyga världen att övervakningen behövs. USA vill nu också öka budgeten för försvaret. Vilket land ska dom nu invadera?

USA har fått Irak tillbaka till stenåldern och Afghanistan är på god väg dit och Egypten kanske är på väg mot samma håll då det finns rykten om att USA har konspirerat med militären och fått Muhammad Mursi avsatt och nu sitter i husarrest. Det skulle inte förvåna mig ett dugg. USA har stora intressen i Egypten.

Någon från USA sa i radion att al-Qaida vill ha USA ut ur Mellanöstern och USA sa att då skulle vi få ett nytt 11/9. Men herregud! det är ju därför 11/9 hände, att USA bombade Mellanöstern till ett intet. USA har fullständigt demoraliserat Irak. Det har aldrig varit så hemskt som nu. Jag läste att ingen litar på någon och det bombas ständigt med stora människoförluster. USA lämnar bara död och elände bakom sig när dom lämnar länder dom har invaderat.

Sitter verkligen al-Qaida och chattar om terrorhot!? Det har jag svårt att tro utan det är bara för att stressa USA. Vill al-Qaida verkligen utföra ett terrordåd görs det på annat sätt och knappast på internet som ägs av USA dessutom. ALLA vet idag att vi alla övervakas av NSA med hjälp av England.

Vita huset samlade ett möte med president Barack Obamas tyngsta rådgivare i säkerhetsfrågor. De träffades, med anledning av hoten mot USA:s beskickningar och ett världsomspännande terrorlarm, för att gå igenom läget med uppföljande åtgärder, hette det i ett uttalande från Vita huset på lördagen.

Presidenten själv deltog inte med fick information om mötet efteråt. Deltagare var nationella säkerhetsrådgivaren Susan Rice, utrikesminister John Kerry, försvarsminister Chuck Hagel och säkerhetsminister Janet Napolitano. Dessutom deltog USA:s FN-ambassadör och cheferna för CIA, FBI och Nationella säkerhetsmyndigheten NSA.

Chatt på nätet utlöste terrorlarm

Men det är klart att det görs allt från Mellanöstern för att utföra terrordåd och det inte enbart mot USA utan hela västvärlden får ta skit som USA har ställt till med. Det är ett stort problem och EU dras också in i eländet.

Jag läste på en bild:
AL-QUEDA CREATED BY CIA AND WANTED BY FBI! Ja, det är nog så och det har jag trott i åratal. USA skapar själv den terror dom utsätts och är rädda för.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.